Jukola og Venla kavlen 2014

Jukola 2014 år arrangeres 14. og 15. juni i Kuopio. Dette er ca 20 mil øst for Vasa. Det vil si at vi kan benytte det samme reiseopplegget som vi gjorde i fjor. I korte trekk blir det avreise fredag morgen med buss/bil til Umeå, ferge til Vasa med overnatting på hotell. Bil/buss fram til løpet på lørdag. Ankomst ca 2 timer før damestarten.
Heimreise på søndag, etter at løperne på herrestafetten har kommet i mål, blir den samme veien. Ankommer Umeå ca kl 11 på kvelden og kjører nonstop heim. Ankomst Steinkjer mandag morgen ca kl 06.
Reiseavstand fra Steinkjer og til samlingsplass er ca 100 mil.

Hvem kan delta:
Både dame- og herrestafetten er åpen for 15-16 åringer, men det er begrenset hvilke etapper de kan løpe. I herrestafetten er 15-16 åpen for 2 etapper hvor løpslengden er 7,7 km. I damestafetten kan 15-16 løpe første etappe på 5,2 km og andre etappe på 5,1 km.

Herrestafetten er på sju etapper, etappene 1-3 må påregne bruk av lykt. Det er forholdsvis langt nord så stupmørkt blir det ikke.
Damestafetten er på fire etapper og alle går i dagslys. Det er åpent for damer og løpe på herrelag. Målet er å stille to dame- og to herrelag fra Steinkjer.

Hjemmesiden til arrangøren finnes her http://www.jukola.com/sv/

Steinkjer OK jobber for å sette opp en felles buss fra Trøndelag. Dette vil gjøre det enda mer sosialt, og en billigere reise. Løpere under 25 år og uten fast inntekt vil sannsynligvis få støtte fra klubben.

Vi ønsker tilbakemelding fra hvem som kan tenke seg å delta på dette o-eventyret med 1400 damelag og 1700 herelag. Tilbakemeldingen er ikke bindende.
Vi vil i løpet av vinteren komme med kostnader for å delta. Etter dette vil det bli gjort en bindende påmelding.
Ønsker tilbakemelding før 25. januar fra de som ønsker å delta på arvelae@online.no.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: