Strålende innsats av SOK-løperne i Midt-Norsk!

Det ble en rekke medaljer, gode plasseringer og gode strekktider til løperne fra Steinkjer under helgas Midt-Norske mesterskap i Østerdalen.

På sprinten ble det flotte sølvmedaljer i ungdomsklassene D/H 15 - 16 til Kjersti og Marius. I veteranklassene tok Atle sølv i H40 og Aslaug gull i D 70. På normaldistansen ble det ingen medaljer i ungdomsklassene, men mange flotte løp like bak medljeplass. I veteranklassene ble det nok et gull til Aslaug og bronse til Atle i H45 og Rolf i H65.

Under søndagens stafett tok jentelaget i D13-16 med Kjersti, Lina og Marit en sterk 4. plass. Mixlaget med Verdal/ Kvikne og Steinkjer (Vibeke) fulgte hakk i hel på en 6. plass. I gutteklassen H 13 - 16 ble det en imponerende bronsemedalje til førstelaget bestående av Marius, Jørgen og Trygve etter veldig gode løp av alle tre. Andrelaget med Birk, Simen og Sigurd løp inn til 16. plass. H 150 laget med Trond, Arve og Atle forsvarte fjorårets seier. I Mix-klassen ble det et jevnt oppgjør mellom Steinkjer 1 og 2 og tilslutt 9. og 10. plass.

Bildet til høyre viser starten i ungdomsklassene og mixklassen med tilsammen 5 Steinkjerløpere. Torgrim er på hugget i første startspor. Lenger bak sees Marius og Birk. Kjersti og Svein Anders er også i feltet.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: