Hovedløpet i Sandefjord.

Fornøyd Marius etter tiendeplass på langdistansen

Marius ble disket på lørdagens sprint som gikk i boligfeltene nord i Sandefjord. Med en død brikke, samt en back-up lapp som viste at det var en feilstempling, så ble det en nedtur etter målgang. Med en god nullstilling etter det mislykkete sprintløpet, og bra oppladning til søndagens langdistanse som gikk i et stifyllt terreng sør for byen, ble det en skikkelig revansje for Marius. Etter meget god løping på sistesløyfa løp han inn til en finfin tiendeplass i den sterke H16 klassen. Marius åpnet litt slurvete og tapte litt på de to første postene. Tapte to minutter på førstepost, men på tredje og tjueførsteposten har han beste strekktid. I terrenget var det masse stier og delvis grønt og vanskelig mellom. Stor fart på stiene og full skjerpings inn mot post var en resept som fungerte.

På lørdagens sprint ble mange nordtrøndere disket pga feilstempling. Sev om trenere stresset løperne på å sjekke koder ble det diskinger. Enkelte poster var det bare 20 meter mellom, og da må det sjekkes kode. I tillegg til Marius ble også Trygve disket på den samme posten.
Førstereisløperne Grete og Sigurd gjennomførte solide løp, hvor arrangøren gjorde sitt ytterste for å "lure" løperne i en felle inne på stadion inn til siste post. Våre løpere kom seg gjennom dette uten store problemer, i motsetning til andre som stod fast.
Kjersti løp jevnt bra på sprinten og endte på en fin 15. plass.

For resultater se lenkehttp://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=1971&groupBy=Organisation

Kjersti løp også bra på langdistansen D15 og endte tilslutt på en 15. plass, som er absolutt godkjent. Hun var ikke fornøyd med løpet, ettersom det hadde blitt flere bommer.
Grete og Nina klarte seg begge veldig bra i D14-16C. Imponerende med 14. og 15. plass i sine første "ordentlige" løp.

Resultater langdistanse http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=1972&groupBy=Organisation

Så alt i alt med helga: Litt stang ut, men samtidig mange bra prestasjoner.

Mandag til onsdag fortsetter løperne med o-leir. Her er det det sosiale og treninger som er i fokus.

For flere bilder se klubbens facebookside.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: