Klubbtur til Midt-Norsk 23. - 25. august

Per tirsdag er det registrert totalt 33 SOKere som skal til Midt-Norsk Mesterskap kommende helg. http://os-idrettslag.no/2975.2972.MNM-2013.html

De fleste skal være med bussen (felles med VOK) og overnatte på Hummelfjell.

Bussen går fra p-plass ved friidrettsbanen på Guldbergaunet kl. 12.30 på fredag - oppmøte 12.15. Bussen returnerer til Steinkjer umiddelbart etter stafetten på søndag. Pris per pers på bussen er 200 kr t/r.

Overnatting på Os er på "Pensjonatet" på Hummelfjell. Her har vi reservert 2 og 4 mannsrom. Her er dyner/ puter - ta med lakenpose eller sengetrekk selv.
Vi disponerer felles kjøkken og oppholdsrom inne og lavvo/ grillplass ute. Pris per pers for to netter blir 500 kr. O-klubben spanderer felles grilling her lørdag kveld.

http://www.hummelfjell.no/public.aspx?pageid=58349

Ang. mat så blir det ikke stopp for handling på fredag så alle må ha med rikelig med tørrmat til hele fredag og lørdag tom løpet. Middag fredag satser vi på at kan kjøpes på samlingsplass etter løpet evt. ordnes enkelt som varm kveldsmat på pensjonatet.

Det er fortsatt noen få ledige plasser i bussen og på "Pensjonatet" - ta kontakt med Gunhild K eller Ola B om det er flere enn de som nå er registrert som vil være med.


Påmelding til løpene gjør dere i eventor. Etteranmeldingsfrist er onsdag 21. august kl. 16.59.

Sprint fredag kveld på http://eventor.orientering.no/Events/Show/2152
Langdistanse lørdag på http://eventor.orientering.no/Events/Show/2144
På stafetten melder klubben på lag. Vi satser på at det blir lag til alle.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: