Jukola og Venla stafett Finland

Lørdag 15. juni og 16. juni 2013 er tidspunktet for årets Jukola og Venla stafett.

Damestafetten (Venla) har 4 etapper med løypelengder på 5,7 til 8,7 km. Åpent for de som er 15 år og eldre. Start er lørdag 15. juni kl 1400. Alle etapper på dagtid. Klarer vi å stille 2 lag?

Herrestafetten (Jukola) har 7 etapper med løypelengder på 7,8 til 15,3 km. 15 og 16 åringer får løpe etappene 4, 5 og 6. Start er lørdag kl 2300. To rene nattetapper, samt skymring og gryningsetappe før og etter nattetappene.

Stafetten går i Jämsä. Det er midt i mellom Tampere og Jyväskylä.

Reisealternativ er buss eller fly. Felles transport med buss. Avstand Steinkjer til Jämsä er 998 km. Reiseruten er med ferge Umeå til Vasa. Avreise fra Steinkjer tidlig fredag morgen. Kveldsferge Umeå til Vasa. Ankomst Vasa ca 23 og overnatting i campinghytter. Kjører fram til samlingsplass på formiddagen.
Heimreise samme vei. Stipulert ankomst Steinkjer er mandag morgen.
Det vil si at det er kortere reise i år enn tidligere.

Framdrift:
Frist for løpere å melde til Arve Lægran (arvelae@online.no eller sms 984 07 982) om en ønsker å delta er 1. mai. Denne fristen er ikke bindende for løperne.

10. mai vil vi gi alle tilbakemelding på reiseopplegg og kostnader. Det vil da bli gitt en svarfrist på ca 4 dager. Dette svaret er bindende for hver enkelt.

Påmelding av lag vil da skje.

Link til hjemmeside Jukola og Venla http://www.jukola.com/2013/sv/

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: