Flott innsats i Blodslitet

Lørdag 15 oktober arrangerte Fredrikstad SK Blodslitet i strålende vær. Årets Ultralang NM var innlagt i Blodslitet og vi var på plass med logoen for neste år i form av en kjempepost med 1 meter sider. Det ble også utdelt informasjon om mesterskapet vårt.

Løperne i NM klassene løp med GPS, men i tillegg løp de antatt beste i D15-16 med GPS og Eirin var blandt disse. Vi kunne derfor følge med at hun lå i teten hele veien. Farten var imidlertid svært stor, vinneren løp 8 minutter raskere enn stipulert vinnertid, så tetgruppen strakk seg ut og Eirin løp inn til en flott 8.plass 53 sekunder etter vinneren. Eirins løp kan dere se på http://www.tulospalvelu.fi/gps/20111015blodslitD15/ . Norunn kom på 16. og Astrid 34.plass i den store D15-16 klassen med hele 71 startende. Kjersti  og Trygve i 13-14 årsklassene hadde flere bomturer men lærte mye om hva som skal gjøres bedre neste år. Blandt veteranene ble Atle nr. 3 og Arve vant prestisjeoppgjøret med Trond. De kom omtrent midt i klassen sin.

Det er mulig det blir en video fra starten i ungdomsklassene etterhvert. Ca 230 løpere startet samtidig i klassene D13-14, H13-14 og D15-16


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: