MANGE GODE STEINKJER PRESTASJONER UNDER HELGAS MIDTNORSKE MESTERSKAP

Bronse til Marius og Eirin på fredagens sprint

 

Steinkjer O-klubb markerte seg både med topp og bredde under helgas Midt-Norske Mesterskap i Orientering i Trondheim. Klubben fikk flere medaljer og stilte med over 30 løpere på startstreken.

Under fredagens sprint på Byåsen løp Marius og Eirin fort og rett i postene og tok med det hver sin flotte bronsemedalje.

Lørdagens langdistanse gikk i fjorårets VM-terreng i Leinstrandmarka og ga for de fleste av oss svært krevende o-tekniske utfordringer. Beste plasseringene i ungdomsklassene fikk Trygve med en 5. plass i H13-14 og Kjersti og Norunn med hver sin 7. plass i D13-14 og D15-16. I veteranklassene ble det gull til Gunhild og Arve i hhv D45 og H50 og bronse til Rolf i H65.

Under stafettene stilte Steinkjer OK for første gang på svært mange år med to lag i både jente- og guttestafetten. Jentenes 1.lag løp jevnt og godt og endte på finfin bronseplass. Guttenes 1. lag hang også godt med og kom inn som 6. beste lag av totalt 19 lag.

Felles base på Døvehytta gjorde Midt-Norsk helga til en trivelig og sosial klubbtur. En stor takk til Åse som var primus motor for at oppholdet ble så vellykket!


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: