Diverse bilder

Forhåndsomtale kirkekonserten

Bilde
Førsjulskonserten i Bakke kirke arrangeres i god tradisjon og juletemningen kommer fort når de kjente og kjære julesangene igjen kan både høres og synges.

Skotselv Musikkorps har dette arrangementet som et av høydepunktene før jul, og i år blir det mye flott korsang ved siden av korpsmusikantenes spill. Jan Morten Helgestad stiller som solist sammen med korpset denne gangen, og han har også tatt med seg sin tengruppe Rejoice, bestående av unge sangere.

Ved siden av Rejoice blir det også korsang av prosjektkoret i Skotselv. Denne høsten ønsket organist Abram Bezuijen å lage et prosjektkor som kunne synge sammen med Ytre Suløen i Øvre Eiker Musikkfestival, og dette koret fortsetter å synge under Jan Morten Helgestads ledelse.

Ellers vil også førsteklassingene fra Skotselv skole delta på konserten med egen underholdingsavdeling.

- Vi har også klart å få med vår unge og meget talentfulle organist Ellinor Grimnes på 15 år. Hun vil spille under fellessangene. Vi ønsker på denne måten å skape litt god julestemning og det håper jeg at vi klarer med både korsang og korpsmusikk i god blanding, forteller Elisabeth Fald i Skotselv Musikkorps.

Skrevet av: Vigdis Margrethe Løver
Bygdeposten.no

Skotselv Musikkorps 2011

Bilde

Åpning av kulturhuset i Skotselv 2011

Bilde
 Den siden du er på nå ble sist oppdatert 11/4-2012

Gå til hovedsiden for siste nytt

 Del denne siden på Facebook: