Påmelding Allidrett 3-5 år

Allidrett er bevegelselek.

Bilde

Allidrett (et tilbud i form av bevegelseslek for barn fra det halvåret de fyller 3 år til  de starter på barneskolen.) Oppstart sesongen 2014/15 er mandag 8. september kl. 17.30-18.15.

1: Bevegelsesleken er gratis, forutsatt at en av foreldrene er medlem av Siggerud IL pga. forsikringer.

For innmelding i Siggerud IL gå inn på www.siggerudil.no og videre inn på "Ny medlem?" som du finner i menyen til venstre.

2: Påmelding til Allidrett gjøres her (se lenger ned på siden)

Barn som deltar må ha med en voksen person på treningene slik at barna føler seg trygge.

Det forventes at de voksne hjelper barna i de ulike aktivitetene og hjelper treneren med å gjøre klar til aktiviteter, samt rydding  etter trening og øvrig dugnadshjelp ved behov.

Vi er stort sett i Idrettshallen og har forskjellige aktiviteter. Enkelte ganger møter vi ute. Det vil da være gitt beskjed på nettsidene Allidrett & Idrettsskole

Bevegelsesleken er tilrettelagt for barnets alder. Det er lekbetont trening som gir barna en positiv opplevelse. Eksempelvis har vi sangleker, hinderløyper, vi leker ”sisten”, haien kommer” m.m. Vi leker også med ball, turner, har orientering, aker, går på ski og skøyter.

Mål med bevegelseslek: - barna skal ha det gøy og trives - barna blir kjent med kroppen sin, øver koordinasjon og balanse - flest mulig skal ønske å være med - bevegelselek styrker motorikk, muskulatur og ikke minst selvtillit og sosial utvikling.

Alle spørsmål vedr. påmeldingen skal rettes til: barneidrett@siggerudil.no

 

 

 

 

X
X
X
X
X
X
X

Denne påmeldingen utløp 8/10-2015 kl 20:00

 Del denne siden på Facebook: