Påmelding Idrettsskole

Idrettsskole - for de litt eldre barna

Bilde

Vi er stolte over å kunne videreføre tidligere suksess med Animal Farm, et konsept for allsidig trening for barna fra 1. - 4. klasse på Siggerud Idrettsskole.

Konseptet i vil i stor grad basere seg på en videreføring av fjoråret hvor det ble startet et nytt konsept for de større barna kalt Idrettsskole inneholdende Animal Farm. I tillegg til Animal farm vil også særidretter fra Siggerud Idrettslag presentere sine aktiviteter.

Vi starter opp mandag 6.oktober 1730-1815.

Instruktøren som skal skreddersy og holde disse timene er Pawel Widuto, selvstendig næringsdrivende. Han har selv trent så og si alt som er å trene og vet alt om viktigheten av å være allsidig: fleksibel, sterk og smidig.

Vi gleder oss og håper dere vil være med!

Vi har begrenset med plass og kan kun ta imot 20 barn. All påmelding skjer her på nett.

Idrettsskole koster kr. 100 samt at barnet selv eller en av foreldrene må være medlem av Siggerud IL pga. forsikringer. Påmelding gjøres sist på denne side. Betalingsinformasjon sendes til den mailadresse du oppgir ved påmelding.

For innmelding i Siggerud IL gå inn på www.siggerudil.no og videre inn på "Ny medlem?" som du finner i venstre menyen Program vil presenteres på hjemmesiden. 


Eventuelle spørsmål kan sendes til barneidrett@siggerudil.no eller tas med en av trenerne på Allidretten, som har aktivitet i hallen samtidig med Idrettsskolen.

Ha en fin høst!

 

 

Denne påmeldingen utløp 6/6-2015 kl 20:00

 Del denne siden på Facebook: