Travel men morsom uke for våre Siggerudjenter

siggerudjentene2013 

Det har vært en travel uke for våre Siggerudjenter med hele 9 (!) kamper i løpet av uken.

Først var vi på Jentefestivalen overnattingscup. Det ble spilt 7 kamper i løpet av helgen med varierende resultat. Men det var ikke så nøye med om vi vant eller tapte. Dette var en helg der fokus var det sosiale og samtidig få en intensiv trening. Og det fikk vi. Trenerne var veldig fornøyde etter helgen: ”Hvilke herlige jenter vi har – stor glede å få være med på tur sammen med disse jenter”.

Slitne jenter kom tilbake til Siggerud søndag ettermiddag og på mandagen var det dags for seriekamp mot Lamberseter. Man skulle ikke tro at det var mye krutt igjen i jentene etter helgen men de fikk vist Lamberseter hvor skapet skal stå med en flott 0-3 seier på bortebane.

Torsdagen kom kampen mot Langhus og jentene var fast bestemt at denne kampen skulle man vinne. Men etter noen få minutter stod det dessverre 0-1 til Langhus.

Heldigvis blev det en vekker og ikke en vei ned i kjelleren og gav våre jenter mer energi og besluttsomhet og spilte en formidabel kamp som resulterte i en seier med 3-1 til Siggerudjentene.

Jentene selv var enige, dette var en av de beste kampene vi har spilt.

Trenerne var veldig fornøyde - ikke fordi de vant, selv om det er veldig hyggelig - men fordi jentene viste at de behersket både teknikk og spilleforståelse med full konsentrasjon gjennom hele kampen.

Hele laget fikk is som belønning for sitt gode spill.

Vi har fantastiske jenter!

Kicki, L-P, Stine og Niclas

Bilder fra Jentefestivalen finner dere under Bilder J02 i menyen (kun for de som har tilgang til de siderne)


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse