VESTRE AKER DUSJLAG

Bilde

Blandet kor i Vestre Aker bydel i Oslo siden 1990

 Til kalender for Juni 2021

Juni 2021

Mandag 21/6-2021 kl 19:00
Ingen VAD-øvelse foreløpig

Hei alle sammen,
Håper alt vel med dere og at dere nyter sommeren som er kommet, - en liten trøst selv om vi ikke kan møtes til korøvelse!

Det ble få lettelser for fritidsaktiviteter og korøvelser i Oslo da forrige trinn i gjenåpningen ble presentert i forrige uke.
De har utvidet gruppestørrelsen til 20 personer ved uteaktivitet, men det er ikke tillatt med korøvelser innendørs for personer over 20 år.
Jeg har vært i løpende kontant med Norsk Sangerforum som også har kontaktet kulturetaten for å høre om kor som leier lokaler og utleier kunne regnes som arrangør, kan gjennomføre en øvelse. Da ville det vært et innendørs arrangement. Svaret tilbake var som følger. "Det spiller ingen rolle hvor øvelsen er, men kun at det foreløpig er aldersbestemt hvem som øver inne ? pr. nå kun unge under 20 år."
Jeg tolker det som å lete etter et smutthull for å gjennomføre øvelser ikke var å anbefale!
Selv om vi vel alle nå er fullvaksinerte, gjelder de samme reglene. Å gjøre forskjell på vaksinerte og ikke vaksinerte er et vanskelig tema. Et eventuelt koronasertifikat lar jo derfor også vente på seg.

Vi får imidlertid håpe og tro at når sommeren er over, vil det være mulig å komme i gang med korøvelser igjen. Styret har satset på at vi kan starte opp igjen mandag 23. august kl 19. Jeg sender ut ny melding når den tid nærmer seg.

Da gjenstår å ønske dere alle en riktig god sommer og på gjensyn i august ??

hilsen Toril

Oversikt 2021:

Jan Feb Mar Apr Mai Jun Jul Aug Sep Okt Nov Des

2021

4
0
1
0
0
0
0

 Del denne siden på Facebook: