Kalender

Aktivitetskalender for Hommelvik Juniorkorps

 Til kalender for Juli 2020

Februar 2020

Søndag 2/2-2020 kl 10:00

Trøndersk mesterskap + aspirantfabrikk

Hovedkorpset deltar på trøndersk mesterskap for skolekorps i Olavshallen søndag 2. februar. Vi gjentar suksessen fra i fjor hvor vi deltok sammen med Vikhamar og Saksvik skolekorps.
Samme dag vil det være "aspirantfabrikk". Et lite seminar for aspiranter som ender opp med spilling under festkonserten hvor premiene fra konkurransen deles ut.

Hovedkorpset møtes på Vikhammer barneskole for gjennomkjøring. Oppstart kl 1000, og så kjører vi samlet inn til Olavshallen. Foreldre må gjerne avtale samkjøring, men alle er ansvarlige for transport for sine håpefulle til byen. Det blir en liten matbit på Vikhammer før vi kjører til byen. Hovedkorpset spiller kl 1236 i Olavshallen Storesal. Vi har garderoben i 2. etg på siden mot Krambua. Hovedkorpset spiller kl 1236 i Olavshallen Storesal. Vi har garderoben i 2. etg på siden mot Krambua.

Oppmøte for de som skal delta på aspirantfabrikk er kl 1545 på Royal Garden. Tone Aalmo og Ane Kjersti Vie vil være sammen med aspirantene våre ifm øvelsen. De vil øve sammen med Jan Magne Førde og Even Lothe fra kl 1600. Aspirantfabrikken skal være solister med Musikkforeningen Nidarholm på Festkonserten kl 18, og vil få reserverte plasser lengst framme ved scenen i Store sal (Olavshallen). Festkonserten og premiesermoni er forventet å være ferdig ca kl 1920.

Antrekk for alle: Mørk bukse/skjørt og korpshettejakke (aspiranter som ikke har fått, skal få før søndag)

Billetter til konsertene i Store sal selges i billettluka i Olavshallen.

 Del denne siden på Facebook: