Hjelp for å komme i gang

Dette er en hjelpeside som du kan trene på for å komme i gang. Slett denne siden når du er fortrolig med å redigere innhold.

Start med å endre denne teksten! (Du må være logget inn, klikk deretter på Endre siden) Prøv deg frem ved å endre tekst, legge til innholdsblokker, lage nye sider osv. Straks du klikker på Lagre-knappen blir sideinnholdet oppdatert. Bruk tiden til å legge inn tekst på denne siden, slik at din klubbs medlemmer får noe informasjon som er av verdi for dem og får lyst til å komme innom nettstedet mer enn en gang. Husk, du kan når som helst oppgradere til fullversjon, det vil gi deg flere muligheter til å administrere og redigere nettstedet!

Hva er en innholdsblokk?

For å kunne legge innhold ut på en side må det opprettes en eller flere innholdsblokker. Teksten du leser nå ligger i en innholdsblokk. En innholdsblokk kan fylles med tekst, bilder og en del andre elementer. Det er flere mulige tekstbehandlere som kan benyttes, slik at oppretting av tabeller og plassering av bilder er enkelt.

Velg utseende

Utseende kan byttes slik at det avspeiler innholdet på sidene. Som administrator kan du klikke på Kontrollpanel -> Innstillinger -> Utseende for å bytte sidedesign. Bytte av design påvirker ikke innholdet, og du kan bytte design når du måtte ønske. Eksempler på design finnes her: http://www.klubbinfo.no/klubbinfo.no/stiler.html Ved oppgradering til fullversjon har du også mulighet til å lage dine egne tilpasninger til valgt design.
 Denne siden ble sist oppdatert 9/11-2008

 Del denne siden på Facebook