Hunder til salgs/omplasseres - Dogs for sale

Hunder som av en eller annen årsak skal selges, omplasseres eller settes ut på for.

NO: Tix av Vargen - tispe 1,5 år selges

Far Tinkas Unkas
Mor Suna saniks Longdistance Belle.
 

Født oktober 2008.

kjemspesnill jente,veldig underdanig,jobber kjempegodt.Godt trent.Gikk ca 3000km siste sesong.Vant til å være i hundegård, samt å være løs. Kjøper må chippe og registrere hunden om dem vil.
selges for 5000.

Kontakt: Jan Vimme Tlf: 98683048 www.qimmeq.com

NO: Kimassok's Glacier Qanik - Tispe, 8 mndr - SOLGT!

 

Eiers beskrivelse: Det er med tungt hjerte vi blir nødt til å selge vår Qanik, av helsemessige grunner.

Qanik har ett vanvittig trivelig gemytt, er kjempesosial, elsker unger og folk, og vil "være med der det skjer." Hun er vokst opp som både ute og inne hund under familiære forhold. Hun er kjempe trekkvillig og elsker å få jobbe. Rolig og behagelig av natur.

Har enda til gode å treffe en hund (og det er mange) som hun ikke har gått overens med - av alle raser og størrelser, hun er bare interessert i å leke og er så glad.

Selges til aktive mennesker (gjerne barnefamilie) som ønsker seg en herlig turkamerat. Kan gjøre det bra i utstillingsringen, om noen skulle ha lyst å prøve henne der.

Kimassok's Glacier Qanik NO55623/09 (Kimassok's Djerve Casan - Tinka's Bragna) Født: 23.09.2009 - Stamtavle

Qanik bor i Lofoten men kontakt:
Kennel Kimassok, Tove Robertsen, kimassok@gmail.com , Tlf (+47) 92 21 67 17 - Hjemmeside

 

NO: Tinka's Dakotah - Tispe, 2,5 år

Tinka's Dakotah N15762/07 (Tinka's Zalo - Tinka's Tsila)

Født: 26.05.2007 - Utst: 2 JK --- Stamtavle

 

Vi vurderer å selge Dakotah. Hun er en liten lett tispe på 2,5 år. Sledetrent med alaskan huskies og jobber veldig bra. Blir litt for fort for henne på de lange turene. Går godt overens med alle hundene, finnes ikke kranglete. Kan være usikker på andre hunder til hun blir kjent med de. Hun går som en drøm i bånd og kan fint gå løs. Dog ikke der det er sau :-).

Selges kun hvis jeg finner det rette hjemmet til henne. Hun er godjenta mi og ikke et lett valg jeg tar. Men hun har det nok bedre hos en familie eller en person som er aktiv med henne, eller hos noen som har samme rase. Helt stille i hundegården og når vi skal ut og trene. Prater litt med koselyder når jeg kommer inn i hundegården. Også vant til å være inne og er husrein. En veldig myk tispe.

Dakotah er enormt lydhør og går på plass med full blikk-kontakt. Litt rusten siden det er lenge siden vi har trent, men kan bli super. Hadde vært kjempefin for noen som liker å konkurere innen lydighet. En allround hund.

Pia Nilsen, (+47) 41 27 88 46 - p.zava@hotmail.com

 

NO: Tinka's Yanhoza - Hann, 4 år

 

Tinka's Yanhoza N21128/05 (Ulf - Tinka's Rakker)

Født: 31.08.2005

HD-fri: A - Utst: 1AK - Løpskjørt

Stamtavle

Yanhoza er en middels stor hannhund med meget gode bevegelser. Han jobber bra og er en blid og trivelig gutt. Han har det siste året vært lånt ut som løpshund og har gått bakerst i et 6-8 spann. Ønskes solgt men det kan også være aktuelt med en forvertavtale for folk som bor på østlandet.

 

Katinka Mossin, Weensvangen, N-2338 Espa - Tel: 62 58 48 11 - 92 29 56 47 - tinkasin@gmail.com

 

Grønlandshundringen ønsker å opplyse om at vi annonserer alle grønlandshunder som ønskes omplassert/solgt. Dette som en service både for eiere, kjøpere og for alle andre som ønsker å holde seg oppdatert. Ut over det er et hvert kjøp/salg en sak i mellom kjøper og selger.

Vi kontrollerer opplysningene om registrering, HD- og utstillingsresultater der vi kan (dvs. i Norge, Sverige og Finland). Andre opplysninger eller beskrivelser er gitt/forfattet av selger. For mer informasjon om hundene og deres eventuelle meritter, gemytt, egenskaper o.l.; kontakt selger direkte.


Viktig: Det har kommet et tips til oss om at noen ønsker å benytte omplasseringshunder av rasen grønlandshund og alaskan malamute til å trene opp pitbuller til hundekamper. Derfor oppfordrer vi alle til å være ytterst forsiktig med å selge eller gi bort voksne hunder til ukjente personer.


Har du en renraset grønlandshund du ønsker å selge/omplassere?

Send informasjon om og bilde av denne til vår mail: ringenbilder@gmail.com

Opplysningene vi trenger: Hundens kallenavn, registrert navn og/eller registreringsnummer, eier med kontaktinformasjon og evt prisantydning. I tillegg ønsker vi gjerne litt mer informasjon om din hund: Er den løpskjørt? Psyke? Vant til å bo inne/ute? En kort begrunnelse for salget/omplasseringen.

Hvis hunden ikke er registrert i NKK, SKK eller FKK trenger vi i tillegg en kopi av hundens stamtavle eller opplysninger om foreldre, fødselsdato og oppdretter.

 

 Den siden du er på nå ble sist oppdatert 1/7-2010

Gå til hovedsiden for siste nytt

 Del denne siden på Facebook: