Hvordan bli medlem i "Ringen".

Alle grønlandshund-interesserte er i utgangspunktet hjertelig velkomne som medlemmer i "Ringen". Det eneste vi krever er at vi får vite hvem du er.

For å bli medlem har du to måter å gå frem på:

  1. Du kan sende navnet ditt, postadressen og mailadressen din i en melding til oss (se "kontakt ringen" i venstre meny) så oppretter vi en konto og brukernavn for deg. Følg deretter den info du får i en mail i fra Administrator Ringen.
  2. Du kan registrere deg selv ved å følge instruksene du får om du benytter linken "ny bruker" i den lille boksen øverst til høyre. Da får du et brukernavn og passord med det samme. Dette brukernavnet vil deretter ligge å vente på godkjenning av oss.

For å være med i Ringen stiller vi et krav om rett identitet og kjent postadresse. Denne vil, når du er blitt medlem, vises i medlemslisten vår. Kun innloggede medlemmer som selv har oppgitt navn og postadresse vil ha tilgang til denne listen. Du kan også fylle ut full adresse og telefonnumre, men dette er ikke et krav i fra oss. Vi har et sterkt ønske om at ditt brukernavn lett skal kunne knyttes opp imot deg som menneske og vi har derfor ikke den store sansen for å slippe til "Blondie" eller "Banditt".

Trenger du mere hjelp for å komme i gang?

Kontakt: Katinka, (+47) 62 58 48 11 eller Marianne, (+47) 93 82 46 44.

 Den siden du er på nå ble sist oppdatert 4/11-2008

Gå til hovedsiden for siste nytt

 Del denne siden på Facebook: