Eva Stien Mathiesen

Din private side er klar!

Hei alle!

Min interesse for frimerker startet da jeg var 5-6 år med min 8 år eldre brors verdensalbum. Der var det mange flotte frimerker og spesielt de trekantete var fine å se på. Nå var ikke min bror så glad for at jeg tok på hans album med klissete fingre, men han klarte aldri å holde dem helt unna meg uansett hvor han gjemte dem. :))
I 1977 kjøpte jeg meg en Davo Norge og startet med å samle Norge stemplet. Noen ble kjøpt hos bokhandlerne på Mo og noen ble gitt meg av min mann som flyttet hit samme år og hadde med seg mange frimerker fra både inn- og utland.
Etterhvert så gikk jeg over til Leuchturm og har nå to album med alle katalognumrene fra 1855 og til nå. I tillegg så samler jeg Norge stemplet til mine to sønner som er blitt godt voksne nå, men som ikke vil at jeg skal slutte.
For en del år tilbake startet jeg med å samle Norge postfrisk og har mye der også, men kommer nok aldri til å få fylt Stenderalbumet som jeg kjøpte på auksjonsmøte. Det blir nok for dyrt for meg å kjøpe av de eldste merkene, men jeg har jo noen da.
Hefter samler jeg også samt førstedagsbrev.
4-blokker postfrisk kjøpte jeg en drøss av hos en svenske på eBay for noen år siden og har siden hatt litt interesse for det når jeg slumper over noen, men leter ikke seriøst. Mange av mine eldste merker er kjøpt på eBay, qxl og Gi Bud samt frimerkeforretninger.
Årssett av både frimerker og hefter abonnerer jeg på hos Frimerketjenesten. Førstedagsbrev og enkeltmerker får jeg også derfra samt Årbøker.
Helark har jeg også ervervet noen av... de fleste på auksjonsmøter.

En tid var jeg med på utvalgene, men det ble så sabla dyrt for hver gang at jeg måtte bare slutte.

Det er spennende med frimerker, men tanken slår meg av og til... hva skal jeg gjøre med alt dette? Noen som vet?

Mvh Eva
 Den siden du er på nå ble sist oppdatert 13/2-2009

Gå til hovedsiden for siste nytt

 Del denne siden på Facebook: