God høst!

Etter en litt variabel sommer, så er høsten her igjen og tiden er inne for å starte opp en ny sesong med frimerkelige aktiviteter.

Første møtet etter ferien blir mandag 19. september, i Robert Trafikkskoles lokaler i Fridtjof Nansens gate. Legg spesielt merke til at de tre siste møtene blir på oddetallsuker pga. påske og helligdager. Vedlagt følger møteplanen for høst/vinter og kommende vår, evt. avvik vil bli annonsert på våre nettsider: http://www.klubbinfo.no/pfk

 Møtene vil fortsatt bestå av byttemøter og aktivitetsmøter med innslag av små lynauksjoner med ca.20-30 objekter til hyggelige utropspriser. Lynauksjoner har vist seg å være populære, og her oppfordres det til å lete i skuffer og skap etter objekter som du kan unnvære. Pengene tilfaller innleverere og klubben beregner seg 10% provisjon hos kjøper.

Hva med å lage din egen lynauksjon? Eller kontakt Johnny og han besørger at objektet(ene) kommer med på en auksjon.

 Bodø Frimerkeklubb har snakket om å prøve å få til et frimerketreff i Saltdal nå i høst. www.isaltdal.no.
"Tanken var å få med dere, Arjeplog, Hemnes frimerkeklubb og eventuelt Vefsn, dato er 15 okt."
Vi tar dette opp på førstkommende møte.

 Frimerkets dag er i år 1.oktober.

 Styret oppfordrer til at medlemmene kommer med forslag til aktiviteter på våre møter. Hva med å presentere for dine klubbkamerater hva det er du samler på?

Forutsatt interesse fra minst 3-4 medlemmer, så har vi i år tenkt å legge til rette for et enkelt kurs i hvordan man kan montere egne albumsider ved hjelp av pc og dataprogrammet Microsoft Publisher. Planlagt oppstart tidlig i oktober. Publisher er en del av pakken Office Professional og meget godt egnet til dette formålet. Å montere egne albumsider er både enkelt og morsomt, bøygen kan være å komme i gang. Her vil du få hjelp til akkurat dette. Høres dette interessant ut, bli med du også? Følg med på våre hjemmesider http://www.klubbinfo.no/pfk hvor det vil bli lagt ut informasjon, eller ta kontakt med Johnny Thørnquist for å melde din interesse eller stille spørsmål.

 Julemøtet blir i år mandag 12. desember. Her blir det hyggelig sosialt samvær med en liten Quiz, loddsalg, god mat, o.l. Sett av tid denne dagen!

Vi vil komme tilbake med tid og sted senere, følg med på våre hjemmesider: http://www.klubbinfo.no/pfk

 

Styret


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse