Medlemsinfo!

Medlemskontingent
Utsendelse av medlems-kontingenten er dessverre blitt noe forsinket denne gang. Imidlertid så skal den nå snart være på vei til din postkasse. Vi oppfordrer likevel til at du ikke venter på brev, men at du allerede nå innbetaler kontingenten til konto: 4510.37.62530.
Hovedmedlem betaler kroner 365,- og for deg som allerede er hovedmedlem i annen klubb, kroner 130,- Merk innbetalingen med hva det gjelder. Betal i dag!!

Fellesmøte
Vi jobber med å få på plass et fellesmøte med Vefsn klubben og gutta på Hemnes.
Konkret så er det avklart med møteplass på Hemnesberget søndag 11. mai klokken 1200.
I ettertid så er det kommet tilbakemeldinger på at dette kan passe dårlig for enkelte, da det er konfirmasjoner på disse dagene.
Vi ønsker derfor en uforpliktende tilbakemelding på hvor mange som kan møte på dette tidspunktet. Det er ønskelig med en snarlig tilbakemelding på epost til polarsirkelen.frimerkeklubb@gmail.com
Det kan bli aktuelt med å finne et annet tidspunkt som passer bedre for de fleste, evt. lørdag alternativt på kveldstid ukedager. I værste fall så må vi bare utsette møtet til senere i år, i praksis til etter ferien. Si din mening om dette du også, det er for deg som medlem at vi gjør dette.

Stennesdagen
I år skal vi prøve oss på noe nytt, nemlig å delta på Stennesdagen.
Stennesdagen er et årlig forekommende arrangement i regi av Helgeland Museum på friluftsmuseet Stenneset på Båsmoen.  Dagen har tradisjonelt innhold av demonstrasjoner og utstilling av ulike tradisjonelle håndverk og husflid og innslag fra forskjellige historielag. Her er tilrettelagte aktiviteter for barn bl.a. med innhegning med hester og geiter.
 I år planlegges dagen til søndag 15. juni klokken 11-17.
Vi er i planleggingsfasen og ser for oss at vi kan bidra med en presentasjon av klubben og en utstilling av bl.a. lokale postkort, frimerkesamling etc.
Har du en mindre samling på en til to rammer å vise frem, eller kan du tenke deg å montere noe å vise frem? Kan du tenke deg til å være til stede på vår stand? Ta kontakt!


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse