Medlemsmøte 23. september

Dette er siste mulighet for å bli med på høstens fellesbestilling av diverse filatelistiske artikler. Her har du bl.a. mulighet til å få kjøpt 2014 utgaven av Norgeskatalogen for kroner 350,- og blir vi mange nok så kanskje prisen blir kun 335,- pr.stk. Ordinær pris er kroner 375,- Har du ikke mulighet for å komme på møtet kan du sende oss en epost før onsdag 25. sep.

Nordenfjeldske FIlatelistforening i samarbeid med Trøndelag Numismatiske forening arrangerer samlerdag lørdag 9. november. Fra deres nettsider http://nordenfjeldskefilateli.com/ kan vi bl.a. lese at
"Her kan alle interesserte komme og se utstilling og salg av frimerker, postkort, mynter, medaljer og sedler fra to forskjellige foreninger. I tillegg vil det være mange handlere tilstede med sine respektive salgsstand der det er mulig å gjøre en god handel."

På forrige møte ble det luftet hvorvidt det er interesse for å slå seg sammen noen stykker for å dra nedover for å besøke samlerdagen. Her har allerede 3-5 stykker sagt seg interesserte. Har du lyst og anledning til å ta turen sammen med oss og tilbringe en korthelg i Trondheim, da tar du kontakt med oss i styret, gjerne på epost!

Miniforedrag: Poststedet Guldsmedviken.

Vel møtt!


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse