Resultater og premier etter Usynlig-o-karusellen

Forsommerens Usynlig-o-karusell er avsluttet

37 detakere forsøkte seg på koronavarianten  av orientering der de rød-hvite postflaggene  er byttet ut med en melodi når posten er funnet.

Tre vinnere som hver får en liten premie, er trukket ut og dette er::

Bjørn Fjeldstad, Lisa Sofie Moen og Trond Syveresn. Ta kontakt med Øivind Eriksen, telefon 922 03 997 for å avhente premie.

Etter at det  har blitt mindre restriksjoner på mindre arrangement, er den tradisjonelle o-karusellen i gang igjen. To løp er avviklet og første løp etter ferien går 4. august på Hemnes.  Vi ølnsker alle usynlig-o-deltakere velkommen til å forsøke denne karusellen med orntli'e o-poster. For mer informasjon om karusellen, se hjemmesiden vår.

Resultater Usynlig-o-karusellen

 

JEG FANT, JEG FANT. Ingen røde og hvite o-poster var å finne under vårens Usynlig-o-karusell, men en liten, munter trudelutt på mobiltelefonen bekreftet at posten var funnet, og det var bare å juble før jakten på neste startet.

.JEG FANT, JEG FANT. Ingen røde-hvite o-poster var å finne under vårens Usynlig-o-karusell, men en liten, munter trudelutt på mobiltelefonen bekreftet at posten var funnet, og det var bare å juble før jakten på neste startet.

 

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse