God jul og godt nyttår

Bilde

Stor takk til alle som besøkte våre karuselløp i 2020

Annerledesåret gjorde at OK Øst måtte legge om sine planer for 2020.  Først og fremst ble det ikke noe kurs i bruk av kart og kompass, for det hadde vi planlagt.  Så ble det ikke vanlige karuselløp, men Usynlig-O på vårparten.  Det hyggelige var at det dukket opp nybegynnere , både små og store, som syntes dette var en fin måte å prøve seg i bruk av kart og kompass.  Så gikk det seg til litt og i juni og i høsthalvåret arrangerte vi vanlige karuselløp. Deltakere kom både fra fjern og nær og vi fikk mange hyggelige kvelder i skogen. Smitteverntiltak ble ivaretatt og med utvidet starttid fra kl 1700 til 1900 gjorde at det ble spredning i deltakelsen.

Men vi greide å iverksette elektronisk resultatservive og med det var resultatet på nettet nesten før løperne hadde rukket hjem igjen.  Tusen takk til Lene og Jens-Henrik som tok hovedansvaret får å få dette i boks. Også tusen  takk til de andre løypeleggerne som sporty tok utfordringen med å å bruke det nye systemet.  I tillegg fikk vi kr 10.000 fra Høland og Setskog sparebank som "Plaster på såret" på grunn av koronaen.  Dette gjorde jo at vi ikke hadde problem med å investere i nytt elektronisk utstyr.

Men vi satser på nytt i 2021. Håper nå å få til både nybeynnerkurs for små og store, karuselløp og kanskje andre typer løp som kan være spennende. Lene er allerede i planleggingsfasen.  Stolpejakt sammen med Mangenfjellet Turlag blir det også.

I tillegg kan vi røpe at i 2021 vil det bli tegnet nytt kart  Bjørkelangen vest.  Alle deltaljene er ikke helt klare, men jobben starter utpå nyåret.  I grove trekk så er det området opp mot Høgåsen og sørover mot Burholsetra og  Maltjernveien som blir kartlagt. Tusen takk til Erlend som har tatt hovedansvaret for dette.

Julens bilde viser en sprek dame som jublet i glede over at Usynlig-O-posten lå der den skulle. Måtte det bli masse slik jubel i 2021. Men først må vi ta vare på hverandre, holde avstand og være tålmodige. 

Vi sees i skogen i 2021.

 

 

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg nyheter pr epost:

Registrer epostadresse