Plaster på såret

Besøk i Høland og Setskog Sparebank

Her om dagen fikk jeg en telefon fra Høland og Setskog Sparebank om jeg ville kikke innom banken for en hyggelig overraskelse. En slik invitasjon sier man ikke nei takk til og jeg troppet opp.

Banken hadde i disse koronatider åpnet pengepungen og ønsket å gi støtte til frivillige lag og foreninger i distriktet som et "plaster på såret"  i tider da foreningene har bortfall av inntekter på grunn av avlyst aktivitet.

OK Øst, orienteringsklubben i Aurskog-Høland ble tildelt kr 10.000.  Dette er penger som kommer godt med da vi i disse dager har oppgradert resultatsystemet vårt med ny PC, tilhørende elektronisk utsyr etc. og kanskje blir det et arrangørtelt også. Styret er med dette varslet om ny sak på saksliste til første styremøte.

OK Øst hadde en gledelig økning i antall løpere på vår AHK-O-karusell i 2019 og vi håper at oppslutningen blir like god i 2020.. Så langt har vi hatt to normale karuselløp i år.  Siste løp som felles klubbmesterskap med Fet O-lag og over 50 deltakere.I tillegg har Usynlig-O i vårhalvåret lokket mange nye deltakere ut i skogen både på Eksismoa, Røytjenn og Hemnes. Stolpejakta er nå også i gang, dette i samarbeide med Mangenfjellet turlag.

Tilskuddet fra sparebanken kommer også godt med da OK Øst planlegger nytt kart på Bjørkelangen, denne gangen Bjørkelangen vest med utgangspunki i slalombakken.  Dette er et område med en del stier og et godt grunnlag for nybegynnere i alle aldre.

Igjen tusen, tusen takk til Høland Sparebank og velkommen ut på OK Øst sine kart i Aurskog-Høalnd.

sjekk hssp.jpg 16/6-2020

 

 

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse