O-løp på Eidsverket på Bjørkelangen

Bilde

Søndag 13. mai 2018 ble et flott arrangement

Terminfestet løp på Eidsverket og Eksismoa på vårt nye kart Eksismoa-Langfallåsen. Løpet var også uttaksløp til Unionsmatchen D/H 13-14 og D/H 15-16.  Da løpet åpnet med første start kl 10.58 var det 370 påmeldte og dette var vi godt fornøyde med.  Vi  hadde også værgudene med oss.

Som noen o-løpere sa, dette var årets samlingsplass.  Eidsverket, øst om Bjørkelangen sentrum, dannet en flott ramme rundt løpet vårt .  Løypene gikk over Eksismoa for de yngste og korteste løypene med lettløpt terreng og noe tyngre i åsene bak for de lengste beina. Det var også løypetilbud til de yngste, småtrolløype som gikk rundt hovedbygningen, forbi dammen og stabburet.på vei tibake.

Løpet ble gjennomført i samarbeide mellom OK Øst og Fet O-lag og alt fungerte. Speakerne fulgte spesielt opp ungdomsløperne i uttaksklassene, sekretariatet prikket inn resultater og salgskorpset sørget for kaffe, vafler, kaker, rundstykker, frukt og ikke minst hamburgere. Barneparken var også i full aktivitet.

Vi fikk besøk av vår egen "grand old man", Knut Tallhaug, som i en mannsalder drev o-gruppa på Bjørkelangen.  Det gledet oss at han ville besøke oss og være med på et riktig o-løp igjen. Her i samtale med Kristine Tollefsen som styrte saniteten, hun  også en habil o-løper og ski-orienteringsløper i mange år.

OK Øst vil rette en stor takk til alle som var med og gjorde dette til et vellykket arrangement.   Mange frivillige hender tok et tak og vi hørte ikke annet enn ros.  Tusen, tusen takk alle sammen-


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse