Aurskog-Høland karusellen - med tillegg

Sesongen er i gang med karuselløp i distriktet

OK Øst velger i år å kjøre egen Aurskog-Høland karusell. Karusellen er satt opp med 9 løp og det blir premie ved minst 5 fullførte løp. Ved sesongavslutning kåres årets karuselløperere i alle klasser.

OK Øst velger også å legge de fleste løpene til Eksismoa.  For det første har vi nytt kart og så håper vi det kan være greit å ha et fast oppmøtested, spesielt dersom det er noen nye som har lyst til å prøve seg på orientering. Det er løypealternativ for alle vanskelighetsgrader, fra småtroll og nybegynner til lang A-nivå.

Vi bruker Emitbrikker i alle løp og har et begtrenset antall brikker til utlån. Kr 30,- pr løp og gratis for nybegynnere/unge løpere. Påmelding ved start for alle løp.

Alle karuselløpene er lagt inn i hjemmesidas kalender og alle som er registrert i vår epostbase vil få automatisk påminnelse om løp 4 dager på forhånd. Gi beskjed dersom du ønsker å stå på denne lista.

i tillegg til vår egen karusell, er det en del av våre løpere som benytter seg av andre karuseller i distriktet.  Utvalgte karuselløp i Fet O-lag og Eidskog O-lag er derfor også lagt inn i kalenderen slik at det kan bli et tilbud nesten hver uke.

Vi sees i skogen.


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse