Terminfestet løp på Eidsverket søndag 13. mai

Bilde

OK Øst arrangerer o-løp på Eidsverket i samarbeid med Fet O-lag

Forberedelsene til årets o-løp er godt i gang.  Kartet er nytt av året og løypelegger har kontroll på løyper og poster.  Mannskapslistene er så og si ferdige.  Tusen takk til alle medlemmene som har sagt seg villige til å ta en tørn slik at dette skal bli vellykket.  Også tusen takk til Fet O-lag som stiller med sekretariat og litt til.

Samlingsplass  blir på Eidsverket på Bjørkelangen. Dette er et nydelig gårdsanlegg med masse historie i vegger og uteområder.  Vi håper at mange deltakere finner veien hit søndag 13. mai. Det er ikke første gang det er o-løp på Eidsverket.   I 1954 arrangerte Tistedalen Turn og Idrettsforening Nordisk O-landskamp for damer, med mål på Eidsverket.  Saugbrugsforeninegen eide den gang Eidsverket og Stangeskovenes disponent og erfarne o-løper Carl Jacob Sommerfeldt hadde ansvar for løpet.

Som sagt, nytt kart.  De korteste løypene vil gå over den lettløpte Eksismoa, mens de lengste løypene nok må bevege seg i de tyngre bakenforliggende liene.

Løpet er ett av tre uttagningsløp til Unionsmatchen for klassene D/H 13-14 og 15-16.  Invitasjon er lagt ut på Eventor og påmeldingen er åpnet.  Pr dato er allerede 9 o-løpere påmeldt og vi har plass til menge flere.

Vi ses på Eidsverket!

 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse