Aktivitetsdag på Eidsverket

I dag søndag 11. september, har Mangenfjellet Turlag og OK Øst arrangert aktivitetsdag på Eidsverket.  For å få til en vellykket dag hadde vi med oss speiderne fra Bjørkelangen, Tertitten 4H, Håkon fra Ole Brumm barnehage, Aurskog Jeger- og fiskeforening, Aurskog-Høland Rideklubb, Finstadbru Bueskyttere og Romerike sopp- og nyttevekstforening. Tusen takk til alle som stilte opp og samme takk til Eidsverket som stilte hagen til disposisjon for oss.

Dette betyr at vi har padlet i kano, fisket i dammen, stekt pinnebrød, snekret fuglekasser, sjekket sopparter, spikket barkebåter, balansert på line, ridd på hest, prøvd å skyte med bue, løpt o-løp, spist grilla pølser og hamburgere og litt annet rart. 

Dagen begynte litt våt, men været tok seg fort inn og sola kom fram.  Hele dagen var det en jamn strøm av små og store barn med foreldre og besteforeldre som benyttet seg av tilbudene, som alle var gratis.  Vanskelig å anslå hvor mange som var innom, men vi veit at ca 90 barn prøvde seg på den enkle o-løypa som vi hadde lagt ut.  Og en del av dem tok løypa flere ganger.


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse