OK Øst 25 år

OK Øst markerte sitt 25-årsjubileum med helgesamling 3. og 4. september på Rømskog. Vi startet med o-løp arrangert av Rømskog IL og Anders Taraldrud hadde som vanlig lagt løyper med utfordringer både til kondisjon og orienteringsevne. Alle kom i mål og hadde hatt en flott tur i nydelig sol rundt Eikestad ved Vortungen.

Vi forflyttet oss til Rømskog Spa og booket inn. De aller fleste ikledde seg badetøy eller dertil egnet antrekk og satte kursen mot spaets badefasiliteter.  Noen hadde forhåndsbestilt spabehandlinger, det innendørs badebassenget ble flittig brukt,  varmekulpen ute med 38 grader ble ganske fullt og noen tok seg også et bad i Vortungen.

Nybadet og reine trådde vi inn i festantrekk og bega oss til middag hvor vi var 33 personer rundt bordene. Spesielt hyggelig var det at vår senior og æresmedlem Knut Tallhaug med sine 87 år stilte opp. Knut ble også berømmet for sin innsats som drivende kraft i o-gruppa på Bjørkelangen gjennom mange år. Hyggelig var det også at Eva og Anders Taraldrud, våre gode samarbeidspartnere på Rømskog, var med.

Det ble taler, mange taler med ulikt innhold og latteren satt løst når gamle minner ble fortalt.

Nye æresmedlemmer ble utnevnt og dette ble Unni og Amund Herrebrøden og Trond Syversen som alle har vært drivende krefter i klubben helt siden starten i 1991. I tillegg ble det delt ut æresbevisninger til Karoline Bråthen, Tor Simonsen, Erlend Råheim og Henry Michael Ødegaard for sin innsats på spesielle områder.

Alt i alt en meget vellykket jubileumsfest i flotte omgivelser og ønsket om gjentakelse kom kjapt opp.  Tusen takk til alle som var med og gjorde dette til en minneverdig helg.  For det ble overnatting, frokost og til og med et bad for hardhausene i Vortungen på morgenkvisten, før vi dro hjem igjen.

(Kjell Langsrud, fotograf av fellesbildet)

 

 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse