Toppbilde

Nærvang forsamlingslokale 100 år.

Nærvang forsamlingslokale ble innviet i 1908. To år før 100-års jubileet startet en formidabel påbygging og oppgradering av lokalet. Det største løftet var å få på plass et moderne storkjøkken. Offisiell markering av 100-års jubileet: Lørdag 18.okt.

NÆRVANG 100 ÅR - En jubileumsberetning

Bilde
Bak jubileums-beretningen står en valgt komité på fire personer: Magnhild Sagen, Inger Harby, Anders Gjørslie og Reidunn Ødegaard.
Grunnstammen i beretningen er fotografier fra private album og artikler fra årbøker og andre trykte kilder. Komiteen gikk bredt ut og etterlyste folk som kunne ha noe å bidra med. Takk til alle som meldte seg og til folk som lot seg intervjue. En særlig takk til Eivind Kjellsmoen for mange nyttige og innholdsrike e-poster med bilder og tekst.

Beretningen ble aldri helt ferdig. Mange sider mangler navn på personer på bilder og det er satt av ledig plass for utfyllende tekst. Her er det fremdeles en jobb å gjøre. Vil noen hjelpe? Ta kontakt med Reidunn Ødegaard, mobilnr.: 415 26 280, e-post: reidegaa@bbnett.no.

Jubileumsberetningen finnes ikke i trykt utgave, bare som tilgang til filer via internett. Det ble kopiert en del eksemplarer av beretningen til jubileumsfesten og solgt der for 50 kr/stk. De gikk raskt unna. Bildene ble vist på dataskjerm i salen. Du har tilgang til bildestoffet her på denne siden.

Beretningen består pr. dato av 39 enkeltsider. Det er her lagt ut en liste med tilgang til alle sidene. Klikk på fil-navnet til den første siden, og du er i gang.

Det er fritt å skrive ut sidene eller laste dem ned til egen maskin.
Bildet: Fotokopi av et gammelt postkort.

Bilder brukt i jubileumsberetningen NÆRVANG 100 ÅR

Klikk på lenken for å se bildene som er brukt i jubileumsbertningen "Nærvang 100 år".
https://app.box.com/s/yls1n14r36plflrdaryqk8szphowfbte

NÆRVANG 100 ÅR - en jubileumsberetning med 39 enkeltsider

Bilder fra feiringen på Nærvang i 2008

 Del denne siden på Facebook: