Toppbilde

Utleie ved NÆRVANG KULTURHUS i Næroset

Her får du en oversikt over hvilke rom som leies ut på Nærvang. Det er angitt hvor stort rommet er og ca hvor mange gjester det er plass til i rommet. På Nærvangs kalender ser du datoene rommet er opptatt. Bestill via "Send melding til nervang".

Planlegger du et kurs, en fest eller et annet arrangement ... stort eller lite ?

Bilde
- MØTER, KURS og KONFERANSER
Nærvang har lokaler og teknisk utstyr som egner seg for møter, kurs, konferanser, foredrag/ presentasjon, studiering o.l. Fiberkabel og trådløst nettverk for internett. Videoprosjektor og filmlerret i storsalen og på Liv&Lyst. Stor TV-skjerm brukes ved presentasjoner og bildevisning fra PC i mindre rom. Nye møbler og nytt lyd- og lysanlegg i storsalen. Flipp-over tilgjengelig.
Åpne lenken for å se brosjyten "Fargerikt KURS- og MØTESENTER i Næroset".https://app.box.com/s/j8z8324qsg4m05z3uw9pnu1zart109dp
- FAMILIESELSKAP
Nærvang Kulturhus brukes til feiring/markering av begivenheter i familien. Det kan være selskap i forbindelse med barnedåp, bursdag, konfirmasjon, bryllup og begravelse.
- PRIVATE FESTER
... kan være store "rundt tall"-bursdager og jubileer, vennefester, arrangementer for bedrifter og foreninger som julebord, stor middag med dans, grillparties og pizza-aftener.
- ÅPENT ARRANGEMENT
Vil du arrangere åpen dansefest, konsert, revy, kulturkveld, basar, salgsmesse eller bruktmarked? Nærvang har eget lyd- og lysanlegg som kan styres fra galleriet i storsalen.

Du kan leie lokale på Nærvang Kulturhus i Næroset! Se hva vi har å tilby:

Adresse til brosjyren "NYE NÆRVANG": https://app.box.com/s/v8g4zfu4m266k8erofdocxj70nfz5kd6
En foto-presentasjon av de nyrenoverte lokalene.

STORSALEN

Bilde
Bilde fra danseklubben TrimDansen.

- Storsalen: Plass til maksimalt 200 personer rundt bordene. Max 300 tillatt. Småbord eller langbord, med eller uten sofa-grupper, med eller uten bar. Godt dansegulv.

Videoprojektor i taket, filmlerret foran scena. NB! Teleslynge i salen - for hørselshemmede. 

Areal: ca. 200 m².

- Scene: Romslig scene. De gamle bjørkeskog-kulissene og skigard på fot satt opp igjen på scena. Mørk blå farge på vegger og tak gir unik virkning. Og ikke minst: Nytt sceneteppe med snortrekk. Oppgradert, stort lyd- og lysanlegg som styres fra galleriet. 

Areal: 46m².

- Artistgarderobe med godt lys, speilvegg og lang sminkehylle. Sofagrupper. Garderoben ligger i underetasjen, med direkte oppgang til scenen.

Areal: 27m².

KAFFESTUA

Bilde
Gamle tømmervegger (1908) og nostalgiske designmøbler.

- Kaffestua har plass til inntil 50 personer ved småbord. Skal det dekkes på langbord, regner vi 30-40 personer.

Tømmervegger, teglsteinsmur (1908) og stort fotografi fra sangerstevne 1937, nisjer med ting&tekst fra virksomhet på huset. Fugletapet på bakveggen. Nostalgisk møblering fra 60-tallet. Ny bardisk på hjul kan plasseres i kaffestua eller trilles ut etter behov.

Lokalet passer godt både til møter, kurs, intimkonserter og private sammenkomster. Nærvang har trådløst nettverk for internett-oppkobling. En stor TV-skjerm med enkel kobling mot din PC/ Mac kan plasseres i rommet ved behov.

Areal: 51 m².

Kaffestua leies ofte ut sammen med storsalen, særlig ved større arrangementer med bevertning/servering og kafè-/barsalg. Kaffestua har dobbettdør/terskelløs forbindelse med storsalen og direkte adgang kjøkken.

LIV & LYST-SALEN i 2.etg.

Bilde
Liv&Lyst-salen er velegnet som møterom.

Rommet er fargesatt, møblert og dekorert i Lucky Næroset-stil. Et særpreget rom som egner seg for møter, kurs, seminar, foredrag og presentasjoner av ulike slag.

Stor gammeldags "skoletavle" på frontveggen. Et bevaringsverdig innslag fra den tida salen var brukt til klasserom for skolen i kretsen. Prosjektør, filmlerret, flipp-over. Mulighet for oppkobling av stor TV-skjerm etter behov. Møblering: Konferansebord og -stoler. 

Areal: 44 m².

Bevertning kan bestilles av Nærvangs husøkonom eller lokal leverandør. Kan inntas i kaffestua i 1. etg., hvis ønskelig. NB! Rommet er ikke tilgjengelig for rullestolbrukere.

KJELLERSTUA er fast klubblokale for TrimDansen

Bilde
Møblering: Sofagrupper av ulik herkomst.

Kjellerstua er møblert med uensartede sofaer og salongbord. Rommet har plass til ca. 40 personer.

Areal: 82m².

Rommet er ikke tilgjengelig for rullestolbrukere.

Kjellerstua disponeres for tiden som fast klubblokale for seniorgruppa TrimDansen.

Kjellerstua leies derfor ikke ut til andre.

 

Nye toaletter - må oppleves!

Bilde
Toalettrom med inngang fra garderoben. Nytt og delikat.

Har du tidligere lagt merke til de ut-daterte, stusslige toalettene på Nærvang? Den tida er over...!

Kom å se og nyt vårt nye, fasjonable toalettanlegg. Maken finnes garantert ikke på noe annet bygdehus her til lands. Knapt nok på de mest luksuriøse møteplasser i hovedstaden! Hotell Plaza? Den norske opera? Nærvangs toaletter trumfer alt..!

Unik skilting på dørene innerst. Finn toalettet med skiltet som passer for deg...

Vær sosial. Slå av en prat med naboen mens du vasker hendene.

 

I tillegg: Et enkelt-toalett med dør inn fra garderoben, og HC-toalett i inngangspartiet i 1.etg

KJØKKENET

Bilde
Romslig og funksjonelt storkjøkken. (Nytt 2006.)

Nærvang har fått mye skryt for sitt store, moderne kjøkken. 

Utstyr på kjøkkenet: Kaffetraktere: Storhusholdnings-trakter med to beholdere. Beholderne kan kobles løs fra trakteren og tas med inn i serveringslokalet. Pluss en liten trakter tilsvarende den du har hjemme. Elektrisk kombidamper, elektriske kokeplater (storhusholdning). Skyllekum og stor oppvaskmaskin. Det finnes også en vanlig husholdningskomfyr og en liten vannkoker. Stort kjøleskap inne på Kjøkkenet. Romslig kjølerom med dør fra kjøkkeninngangen. Fryseboks.

Leie for kjøkkenet avtales etter hvor omfattende bruken skal være. Noen trenger å koke kaffe og anrette sin medbrakte bevertning. Andre vil lage selskapsmiddag med stor ståhei på kjøkkenet. Atter andre vil leie et profesjonelt firma til å lage maten til selskapet på stedet - eller bringe maten som catering.

Areal: 47 m².

UTEOMRÅDET

Bilde
Kanaldammen med utescena Spellplassen og hemlaga fontene i bakgrunnen. Benker og bord fra Lykketroll-parken i forgrunnen.

Nytt universelt utformet inngangsparti som også omfatter romslig veranda med benker og bord utenfor vinduene til kaffestua.Også ny HC-utgang /rømningsvei på langveggen direkte fra salen. Ny innkjørsel fra Fløtlivegen. Lasterampe og dobbelt dør inn til salen for varetransport.

Ny skigard mot veien. Bak skigarden er det planlagt å opparbeide til grøntområde som gjestene kan benytte til å strekke på beina, nyte sin kaffe og trekke frisk luft. Ny flatterende lyssetting langs veggene ute for din kveldspromenade...

Fra gårdsplassen har du utsikt til kanalen, dammen og demninga. Midt i mot kneiser det store lykketrollet i Næroset. Den smale Gamlebrua går over elva ved Spellplassen foran parken. Gangbru i limtre, rett nedenfor Nærvang, går over til Kanaløya med stor paviljong, lekeapparater, badeplass og tursti for rullestolbrukere. Ved paviljongen går det gangbru over til Næroset småbåthavn. Der finner du basketball-mål og sandvolleyball-bane.

Ta en rusletur ... Aktiviser ungene...

Rett over veien ligger KANALPARKEN:

Bilde
Fristaten Lucky Næroset

KANALØYA med FALKEN 4H-PAVILJONGEN, bål og grilling - og et raskt bad i innsjøen Næra. - Sandstrand ved elveløpet. Der kan du bade, sole deg og bygge sandslott en varm sommerdag.

NÆROSET SMÅBÅTHAVN med sandvolleyballbane, sanitæranlegg, miniscene og dansegulv ... og mulighet for abborfiske fra brygge og bru eller fra robåt. Stor sjanse for fisk på kroken!

LYKKETROLLPARKEN med mulighet for servering - eller medbrakt mat - i det fri. .. Har du ikke med mat? Kjøp hos Harby`n på Kiwi Næroset, like ved parken.

SPELLPLASSEN, friluft-scena i kanaldammen. Publikum benker seg i parken.

MER PARK nedenfor demninga, langs elveløpet. Anlagt sommeren 2013.

Litt lenger nordover langs Åsmarkvegen (Rv 216) gjennom Næroset, finner du rasteplassen OLSENS PLASS med DEN UNDERJORDISKE FLYPLASSEN og VERDENSTREET. Les på info-tavla om de utroligste finurligheter.

Mer info om severdighetene i fristaten Lucky Næroset, se http://www.lucky-naeroset.no

Info om Småbåthavna ligger på nettsiden til Næroset Båt- og Fritidsforening. Se http://www.klubbinfo.no/nbff


Denne siden inneholder mer info:

 Del denne siden på Facebook: