Sesongåpning 2.divisjon avd B

Bilde

2.Divisjon Bordtennis

Sist helg ble det spilt samlerunde i bordtennisens 2, divisjon avd. B. Kampene ble spilt i Kalneshallen som ligger litt utenfor Sarpsborg. 8 bord var stilt til disposisjon og det gikk 4 lagkamper samtidig.

Følgende lag deltok denne helgen: Husøy Foynland, Harestua BTK, Bodø BTK, Tromsø BTK, B-72 2, Narvik BTK, Vikåsen BTK og Sarpsborg BTK .

Narvik BTK stilte med følgende spillere: Inge Brunsvik, Andreas Rokkjær, Sivert Romstad , Eirik Husveg og Simon Andreassen.

Første kamp lørdags morgen ble spilt mot B 72`s andrelag. Dette ble en meget jevn kamp der lagene fulgte hverandre helt til det siste. Simon og Andreas vant mens Eirik og Inge tapte sine første singler. Begge doublene ble tapt og da sto det 4-2 til B 72. Etter at Andreas og Eirik vant sine kamper var det likt igjen, 4-4. Dessverre ble begge de siste singlene tapt med minst mulig margin, 2-3 i sett. Det betød at seriepremieren ble tapt 6-4. Litt premierenerver kan ta litt av skylden for tapet, men stor forbedring fra året før da det ble 9-1 tap for samme laget.

Neste kamp ble spilt mot Sarpsborg og startet med 3 seire av 4 mulige i de første singlene. Sivert, Andreas og Simon vant mens Eirik tapte mot den meget gode Babsvik. Inge/Simon tapte i double og Sivert/Eirik vant sin og dermed var stillingen 4-2 til Narvik. De 4 neste singlene endte med 4 seiere til Sivert, Simon, Andreas og Eirik. Den første seieren i 2.divisjon var et faktum med 8-2!

Lørdagens siste kamp var mot Husøy Foynland og der var nok Narvik knepne favoritter, men gikk på en smell av dimensjoner og tapte 2-8.Andreas vant en single og en double sammen med Eirik. Tapet her kom antageligvis som et resultat av en utrolig varm hall. 24-25 grader er ikke ideell spilletemperatur, særlig når vi er vant med en kald Ankeneshall.

Dagen etter startet med kamp mot Bodø og endte med 3-7 tap. Her vant Andreas og Inge hver sin single , mens Inge og Simon vant sin double. Verd å nevne her er at Bodø har hentet inn en umulig spiller å slå for noen på vårt nivå da han er ranket blant de 120 beste i Sverige. Han alene sørger jo for 3 seiere i hver lagkamp…

Siste kamp på søndag ble spilt mot nabo Tromsø og var meget spennende. Andreas vant igjen begge singlene sine, Simon, Sivert og Eirik vant hver sin single, mens Andreas/Sivert vant sin double. Andreas viste her sin mentale styrke da han lå under 7-10 i siste sett mot Tromsøs Sberna, men snudde og vant 12-10. En fantastisk snuoperasjon som var helt lagkamp avgjørende da dette betød seier 6-4 i stedet for uavgjort.

Kvoter i helgas spill:

Andreas single: 8-2 Double: 2-2

Eirik single: 3-7 Double: 2-3

Simon single: 4-4 Double: 1-3

Sivert single: 3-3 Double: 2-1

Inge single: 1-5 Double: 1-3

Totalt sett er vi litt misfornøyd da vi burde ha tatt poeng mot B-72 og kanskje Bodø, men vi er kommet godt i gang og vet hva som venter oss i slutten av november, da det er samlerunde i Bodø med 4 nye kamper.

 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse