Resultater regionscup 2, Harstad.

Bilde

Totalt 53 spillere deltok på regionalcup 2 i Harstad 20.-21. februar, og Narvik BTK hadde 12 av dem. Ca. 400 kamper ble spilt under RC2 som ble arrangert i samarbeid mellom Kanebogen BTK og Tromsø BTK. Deltakere fra Harstad, Tromsø, Mo i Rana og Bodø var med på turneringen i tillegg til Narvik BTK.

I de yngre klassene ble det flere gode plasseringer til Narvik spillerne. Sivert Romstad og Lukas Berntsen møttes i finalen i gutter 9 år. Dette ble en velspilt finale der Sivert dro det lengste strået med 3-0 seier over Lukas. Veldig bra innsats av de unge og lovende Narvikspillerne.

I gutter 13 gjorde Sivert det bra igjen med en fin 5.plass og fikk selskap av Martin Sodoma som også kom til kvartfinalen.

I gutter 14 gjorde Martin det bra igjen med en 5.plass. På samme plassering kom Jørgen Dalhaug, bra spill av ham også.

I gutter 15 kom Martin nok en gang til kvartfinalen og hentet seg en fin 5.plass, mens Jørgen fikk 9.plass her.

I juniorklassen var rollene byttet om da Jørgen fikk 5.plass, mens Martin ble nr.9.

I rekruttklassene havnet Martin og Sivert på hver sin 5.plass i rekrutt 13, mens Isak Berntsen slo til med en fantastisk fin 1.plass i rekrutt 15. Han vant en spennende finale mot Gravrok fra Tromsø med 3-2. Veldig oppløftende spill av unge Isak! i denne klassen kom Jørgen på 5.plass, mens Martin ble nr.9.

For de eldre spillerne ble det mange oppløftende resultater i Harstad. Simon Andreassen dro til med seier i herrer C etter 3-1 seier i finalen mot turneringens beste spiller: Jinjang Yu fra Tromsø. Bjørn Lillevoll spilte bra og røk ut først i semifinalen etter tap mot nevnte Yu. Tor Arne Bratli viste lovende spill og fikk 5.plass i denne klassen.Også han røk mot Yu. Dette var nok Simon`s siste opptreden i denne klassen da han fikk nok rankingpoeng i denne turneringen til å rykke opp i B-klassen.

I herrer B var det nok engang Simon som gjorde det best med 2.plass. Finaletap mot Eidissen fra Tromsø. Bjørn spilte bra, men røk knepent i semifinalen mot Eidissen med tap 3-1. I denne klassen spilte Arnt Kristoffersen meget bra og tok en velfortjent 5.plass.

I A-klassen på søndag gikk det noe tråere for Narvik`s spillere. Bjørn og Tor Arne røk ut allerede i åttendedelsfinalene og måtte nøye seg med 9.plasser. Simon kom helt til semifinalen, men måtte nøye seg med 3.plass etter tap mot Yu fra Tromsø.Her var Simon uhyre nær å ta seg til finalen da han ledet 2-0 i sett og 10-8 i 3.sett, men kreftene holdt ikke helt inn. Yu vant finalen.

I eldste klasse: Veteran 35 gjorde Narvik BTK som vanlig det veldig bra. Emil Løkås overrasket og tok seg til sluttspillet som endte med en fin 5.plass. Samme plass fikk Tor Arne. Nær sagt som vanlig var det Bjørn og Simon som gjorde opp seg i mellom om seieren i klassen. En fartsfyllt og spennende finale endte denne gangen med seier 3-1 til Simon.

Enda et oppløftende resultat avsluttet Narvik`s premiesanking. I herre double spilte Bjørn og Simon veldig god bordtennis og det ble kronet med finaleplass. Her ventet Bertelsen/Knutsen fra Bodø/Mo.Etter tap i 1. settet vendte Narvikguttene spillet til sin fordel og gevinst 3-1.

Alt i alt en oppløftende turnering for våre lokale bordtennisspillere og god inspirasjon foran NNM i Bodø om 2 mnd. Inni mellom dette skal Narvik BTK arrangere en bordtennisturnering (20.mars) på Fagernes skole for alle bordtennisspillere i Narvik. Da prater vi om egne klasser for nybegynnere, aktive og bedriftsspillere. Mer om dette senere...

link til resultater: http://www.bordtennis.no/artikkel.asp?id=5083


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse