Viktig informasjon - treninger, samlinger og rulleskirenn

Da er sommeren på hell og vi er klar for å kick starte en ny skisesong. Her kommer litt informasjon:

Treninger:
Ordinære treninger for alle grupper (fom født 2014) starter etter høstferien og blir som vanlig på mandager og torsdager.
For de ivrige starter vi med ulike treningstilbud ved skolestart. Dette er rulleskitrening på lørdag for alle fom født 2011, langtur løp på søndager for alle fom født 2008 og styrketrening på Eidskog aktiv for alle fom født 2008.

Se vedlegg for mer informasjon og tider. Det vil også komme informasjon fra trenerne på spond før hver trening.

Samlinger:
Vi sparker igang sesongen med en Kick off samling for alle grupper (gjerne også foreldre) lørdag 29. aug ved Leirsjøhytta - se vedlagt invitasjon. Påmeldig til denne samlingen er via spond eller til Ingunn på tlf 48112500

Sälen samlinga vil i år bli på Radisson Blu resort i Trysil (https://www.radissonhotels.com/no-no/hoteller/radisson-blu-resort-trysil), dette pga Covid-19 og usikkerheten rundt reiser til Sverige, samt vår vurdering om ikke å sette mange sammen på hytter. I Trysil bor vi på hotell og på den måten kan hver familie bo for seg selv, om noen av ungdommene ønsker å bo sammen med foreldrenes samtykke skriver dere dette i påmeldingsskjema.

Denne samlinga er også åpen for våre skivenner utenom Magnor.

Se vedlagt invitasjon (Merk påmeldingsfristen - denne er viktig da hotellet må ha lister i god tid).
Påmelding skjer ved å følge denne linken: https://docs.google.com/forms/d/1OobUreAyOCTnZFlWXCMfopxu4nMDMdWV4EwKvsjR8Ns/edit

 

Rulleskirenn:
Det er mange år siden skigruppa sist arrangerte rulleskirenn, men i år prøver vi oss igjen. Søndag 30. august inviterer vi til Stangenssjøen grand prix med start og mål på gamle Tollefsbøl skole (de yngste - f 10 og 09 (de 08 som vil gå kort) - starter i bunn av bakken).

Se vedlagt invitasjon for distanser, stilart og informasjon om påmelding.

Så håper vi at vi ser mange glade skiløpere både fra Magnor og andre klubber der.

 

Annet
Om noen vet de ikke skal delta på skitreninger i år, og med det ikke lenger ønsker å være med i spond gruppa er det fint om din trener får beskjed om dette. Er det derimot noen som vet at de skal delta på treninger, men ikke er med i noen spond gruppe gi beskjed til Ingunn ordner vi det.

Vi har også opprettet en spond gruppe for eksterne skivenner, om noen utenfor klubben ønsker å få invitasjoner til våre arrangement så er det bare å si ifra så legger vi dere inn der.

Spørsmål kan rettes enten til Oddbjørn Lillebekk, tlf 918 68 319, epost oddbjorn.lillebekk@gmail.com eller Ingunn Fossmellem, tlf 481 12 500, epost, ingunnfossmellem@hotmail.com

Og med det ønsker vi velkommen til en ny sesong med Magnor UL langrenn

Invitasjon samling Trysil.pdf (121 kB)
Treninger Magnor UL langrenn 20-21.pdf (447 kB)

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg nyheter pr epost:

Registrer epostadresse