Samling Sjusjøen 5. - 7. april rev 04.04.19

Info samling Sjusjøcup / KM stafett

Det nærmer seg Sjusjøcup avsluttning og KM stafett på Sjusjøen. Under følger litt praktisk informasjon

Avreise:

Det vil være to busser med følgende avgang:

Avgang

Buss 1

Buss 2

17.30

Magnor stasjon

16 stk

Skotterud busstasjon

41 stk

18.00

Kongsvinger (UNO X - Dunderdalen

4 stk

 

 

 

Ankomst Sjusjøen ca kl 20.30

Sjekk busslista nederst i forhold til påstigningssted, gi beskjed dersom det er noen forandringer.

Avreise Sjusjøen søndag vil være ca kl 15.00

 

Overnatting:

Vi er i alt 67 personer som skal overnatte. Overnatting skjer i hytter (2 stk) med 2 soverom eller i leliligheter (9 stk) med 3 soverom. Om dere vil se på hyttene/leilighetene finner dere nr i bolistene og bilder/info her: https://www.sjusjoen.no/holidays/pl

Bolista kan lastes ned nederst i artikkelen (ønsker dere å gjøre endringer kan dere bytte internt så sant det er rom og senger til det)

Ta med sengetøy (ikke dyne og pute - det er det i leilighetene) og håndklær. Det er både enekeltsenger og dobbeltsenger så ta høyde for det i forhold til laken

Hytte nr 16 må sjekke ut før kl 11.00, de andre har hytter/leiligheter til kl 15.00. Hyttene/leilighetene skal ryddes og søppel skal kastes, men ikke vaskes.

Nøkler til leilighetene hentes i leilighet 27L (hos Oddbjørn) ved ankomst, her får du også med deg boliste, praktisk info vedr skirennene og kart over alle boenhetene vi har.

 

Mat:
Vi spiser felles middag lørdag kveld kl 18.00 i kafeen ved Sjusjøen alpinsenter, dette er i gangavstand fra leilighetene, utover det er det selvhushold.  Dvs alle tar med den maten de ønsker til resterende måltider. Snakk gjerne sammen med de du skal bo med og koordiner matinnkjøp. Det er ikke matbutikk i nærheten av der vi bor, så alt må medbringes. På middagen blir det servert en rett som vi kan forsyne oss av flere ganger.

 

Skirenn/stafett

Minner om at skirennet på lørdag MÅ hver enkelt selv melde seg på via min idrett INNEN 3. apr. 31 utøvere er per dags dato påmeldt. Er du usikker på om du er påmeldt, finner du alle påmeldte her: https://www.skiforbundet.no/hedmark/terminliste-hedmark/arrangement/?eid=325485

På stafetten er det meldt på 13 lag + ett mix lag: 5 lag i J/G 8-10 år, 4 lag i j/g 11-12 år, 1 lag i g13-16 år, 1 lag i MJ, 2 lag i MS + 1 mix lag med Oppstad IL i J13-16 år. Lagoppstillingen kommer i løpet av uka - I 8-10 år og 11 - 12 år er det mix klasser og her vil det derfor bli jenter og gutter mixet på alle lagene.

Rennet lørdag og stafetten søndag er begge i skøyting, så ta med skøyteski og staver.

 

Har du spørsmål kontakt Ingunn (48112500) eller Oddbjørn (91868319)

 

Vi ser frem til en sosial og trivelig avslutning på en flott sesong

Last ned dokumentfil (414 kB) :
Last ned dokumentfil (131 kB) :
Last ned dokumentfil (426 kB) :

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse