Medlemssiden

Mye informasjon som er vesentlig for Leiknirs medlemmer finnes her. Noe info som er viktig vil mest sannsynlig først legges ut under nyheter, for så å flyttes hit.

Sukk fra styret og valgkomité

Jeg håper dette skrivet, som ble sendt ut sammen med purringen på medlemsavgift har fått dere medlemmer til å stille opp i styret. Desverre ble dere som allerede hadde betalt medlemskontigenten glemt, men jeg håper at dere like fullt har vært positivt innstilt hvis valgkomiteen har tatt kontakt med dere. Her har dere ihvertfall skrivet slik at også dere kan sette dere litt inn i klubbens situasjon for øyeblikket!

Håper vi ses på årsmøtet!

SUKK FRA STYRET OG VALGKOMITEEN.pdf (181 kB)

BESKJEDER OG INFO

8/4-11 HIMMELSPRETTEN: Det tradisjonelle Himmelsprettstevnet arrangeres 2.juni, og skal vi klare å få til dette, trenger vi folk som kan være med å hjelpe til. Dersom du er interessert, og ikke allerede har blitt spurt, er det bare å ta kontakt med Eini Beate (41411712) 

28/3-11 ISLANDSHEST FORUM: På grunn av feil ved trykking av årets første forum, var det mange som ikke fikk det når de skulle. Bladet er nå ettersendt, og alle skal ha fått det i postkassen nå.

28/3-11 E-POSTADRESSER: Vi oppfordrer alle til å sende oss e-postadressene sine. Dette for at det skal bli lettere å komme i kontakt med dere. Invitasjoner og nyhetsbrev vil bli da bli sendt på mail. De som ikke har e-post kan gi oss telefonnummer. Send kontaktinfo til einib@live.no eller tlf 41411712

Oppfordring til ALLE medlemmer

Hver år arrangerer Leiknir himmelsprettstevne og klubbstevne, i tillegg til to kurs, som regel ett på våren og ett på høsten. Spørsmålet er hva ønsker medlemme av kurs. Mulighetene til å få til det medlemmene ønsker er som regel til stede. Og hva ønsker dere av andre aktiviteter? Leiknir har jo også noen faste turer som romjulsritt og påskeritt.

Så oppfordingen til alle Leiknirmedlemmer er å sende oss en melding med ønsker og innspill til kurs, turer, og hva ellers dere måtte ønske av aktiviteter!

 Del denne siden på Facebook: