Stein Bjørnsmoen

Kulturelle høydepunkter 2016

2016 har så langt vært et aktivt og spennende år mht. kulturelle opplevelser og aktiviteter.
Nedenfor kan dere se litt av det jeg har fått oppleve og tatt del i. I tillegg har det vært mange små og store konsert opplevelser i nærmiljøet. Bl.a Annjazz.

Dersom du har en Flickr-konto kan du vise dine Flickr-bilder og video, se info her: http://www.klubbinfo.no/klubbinfo.no/bilder-pa-flickr.html

Søljaballet 2016.

Spellmannslaget Leik på 20-dags ball.

Søljaballet er et av høydepunktene i året. Da pynter vi oss og tar fram storgardsmusikken fra Hedmark og finspeller for festkledde ball gjester. 

Stein Bjørnsmoen sitt bilde.
Foto: Stein Bjørnsmoen

Orkenøyene - Kulturutveksling.

Shetland Folk Music Festival - Lerwick

Shønbrunn Wien - Sommerkonsert med Wiener philharmonikerne.

Musikkens dag - Hamar

Musikkens dag i Hamar. Alle frivillige musikk og kultur organisasjoner var ute i gatene og underholdt i det fine vårværet. Spellmannslaget Leik utenfor Hamar kulturhus.

 

Landskappleik i Vågå.

En særdelees fin og vellorganisrt Landskappleik gikk av stabelen i Vågå. stor deltagelse og mye flott spel og dans å se og høre. En fantastisk kulturkveld laget og ledet av Vegar Vårdal med lokale krefter var kappleikens høydepunkt og den fineste jeg har opplevd på de kappleiker jeg har tatt del i.  Takk.  

"Sting" konsert på stortorvet i Hamar.

Et fantastisk arrangement - fantastisk publikum - og en fantastisk Sting ga oss denne lørdagskvelden på Hamar en opplevelse for livet. Alle de store hittene fra en lang og innholdsrikt kunstner liv var med og gjorde kvelden uforglemmelig. 

 

"Heme dine" - Fjellfestivalen i Engerdal

Heme dine. 
Fin stemning i sol og regn på setervollen i Engerdal. Spellmannslaget Leik bidro både med konsert innslag og til dansespell.

 Stein Bjørnsmoen sitt bilde. Stein Bjørnsmoen sitt bilde.

Zakopane Internasjonale folkemusikk festival.

I august gikk turen til Polen og Zakopane. Den 48. internasjonale folkemusikk festivalen gikk av stabelen hvor Hedmark Danselag representerte Norge sammen med 15 andre nasjoner. En fantastisk uke hvor det var mye spennende og annerledes folkemusikk og dans å oppleve. HD gjorde en veldig god figur og var en av publikums yndlinger. Slitsomt men minnerikt. Willy Mellum og jeg var musikere for laget. Takk til alle for en fantastisk tur.


Denne siden inneholder mer info:

 Den siden du er på nå ble sist oppdatert 5/9-2017

Gå til hovedsiden for siste nytt

 Del denne siden på Facebook: