Jubileumsfesten

Til alle medlemmer i Spellmannslaget Leik.

Flott gjennomført jubileumsfest. En stor takk til alle lagets medlemmer for solid dugnads innsats både før, under og etter festen.
Det ble en verdig markering av Spellmannslaget Leik sine 40 års virke og eksistens. En spesiell takk til Jarl Eivind, Olav, Sigmund , Amund og Anders som vellvillig stilte opp med tilleggsoppgaver under festen og utførte dette på en fortreffelig måte.

Samspillstunden på dagen ble en særdeles hyggelig stund, og med veldig gode tilbakemeldinger fra alle deltagere. Vi fikk oppleve en svært engasjert Sven Nyhus, og han selv satte stor pris på denne samlingen.

Det har også kommet veldig mange positive tilbakemeldinger på innhold og gjennomføring av selve jubileumsfesten, så vi har all grunn til å være svært fornøyd. Sven Nyhus og Liv Haldis var begeistret. De hilser og takker så mye for en hyggelig og fin jubileumsfest.

Sven satte også veldig pris på den ære og heder vi viste han under festen, og han gav uttrykk for at Spellmannslaget Leik har betydd mye for han opp gjennom alle disse årene.

Vi fikk mange og flotte gaver. CD’r fra Malung som vil blir delt ut på neste øvelse. En kjempe kurv med festmat og drikke som vi får finne en passende anledning til å hygge oss med. Vardeprisen med tilhørende sjekk på kr.5000 var en overraskende, men svært hyggelig anerkjennelse å få for vår musikk og vår innsats i miljøet.

Som leder for laget er jeg i dag veldig stolt over vår innsats, og takker dere alle for et hyggelig og vell gjennomført jubileumsfest, som går inn i Leiks historie som et særdeles vellykket arrangement.

Stein.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse