NC-arrangører for 2020 søkes!

Bilde

NC-arrangører for 2020 søkes!

 

Som tidligere år: Ifbm LUFTROM vil Forsvaret og Avinor gjerne ha våre arrangementer inn i sin kalender tidlig.

Hvis vi klarer å ha på plass en "NC-kalender" før 20.oktober så er det mindre fare for at vi skal få kluss med tilgang til luftrom (På de steder det trengs.)


I 2019-sesongen satte vi 5 NC-runder på kalenderen som strakte seg fra mars til juni og som hadde mulighet for 18 omganger. Kun 1 omgang ble gjennomført og vi fikk dessverre ikke noen gyldig vinner av NC 2019. Grunnet flere dårlige sesonger ble det tatt opp på pilotmøtet under Nordisk å flytte noen omganger til utlandet. Dette var det positiv stemning for og det blir i 2020 arrangert 1 uke, 6 omganger, i utlandet. Forespørsel om bid er sendt ut til mulige arrangører, men det er fritt frem for alle å søke om å arrangere norgescup-uke i utlandet også.

I tillegg blir det 3 omganger på vanlig vis i Norge.

Hvis du/dere eller din klubb vil være NC-arrangører i 2020:

-> Send en kjapp søknad til: KKPGxc(ætt)gmail.com som bl.a forteller oss

- Hvilke flysteder dere vil bruke

- Hvilken datoer dere ønsker å søke om (Maks 3 dager).

Det er lov å søke om flere NC-runder!

Det å arrangere NC kan gi penger i (klubb-)kassa. Man kan aktivere et kanskje ellers søvnig klubbmiljø med spennende oppgaver, og det er IKKE vanskelig! :-) Det viktigste man trenger er gode startsteder og tillatelser til å bruke disse. Det er også viktig med lokalkunnskap :-)

Fasiliteter som transport og henting er viktig, ellers trenger man ikke så mye. Får man fint vær og et sted å campe så er mye gjort! Det konkurranse-tekniske tar KKPGxc seg av.

Vi ønsker oss mange søkere og mange datoer, slik at vi får mest mulig å "spille med" under planleggingen.

Som rekrutteringsforslag oppfordrer KKPGXC klubbene til å arrangere fun-cup med hovedvekt på Sportsklasse som rekruttering og introduksjon til konkurranse. KKPGXC og landslaget vil støtte slike arrangement med scoring, tilstedeværelse og undervisning fra erfarne konkurransepiloter.

Vi håper på bedre vær for 2020!!

 

Har du ellers forslag/ris/ros ang. opplegget rundt NC send oss gjerne en mail :-)

 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg nyheter pr epost:

Registrer epostadresse