Ny leder i KKPGXC og pilotmøte 2019

Mari-Anne Aanes skal styre skuta videre

Styret i HPS har utnevnt Mari-Anne Aanes til ny leder av KKPGXC etter Jon Erik Staurset som har blitt styreleder i HPS-seksjonen.

Mari-Anne er som kjent mangeårig landslagspilot, og har vært med i KKPGXC som ansvarlig for premier og rekruttering. Jon Erik trer tilbake i KKPGXC som vanlig medlem og vil sysle med scoring og kontakt mot CIVL.

Dette ble annonsert på Pilotmøtet i Ager under NM.

Frode Myhre trer ut av KKPGXC etter mange års god og hederlig innsats som scoremaster. Per Inge Norang trer inn i KKPGXC i det som skal bli et Scoringsteam med flere kyndige scoremasters :)

Videre ble det diskutert hvordan vi skal få flydd mere konkurranse både i Norge og utlandet. KKPGXC vil jobbe med nytt format for neste års NC - der noen runder trolig blir lagt utenlands og noen i Norge. Vi vil også oppfordre klubbene til å arrangere "fun-cup" med hovedvekt på Sportsklasse som rekruttering og introduksjon til sporten. KK og Landslaget vil støtte slike arrangement med scoring og tilstedeværelse av erfarne konkurransepiloter (landslaget og andre)

Ellers ble det diskutert muligheter for live-tracking og en liten orientering om økonomien og hva pengene blir brukt til.

 

 

 

 

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg nyheter pr epost:

Registrer epostadresse