NC-arrangører for 2017 søkes nå!

( Edit 15.sept: Første runden i 2017 er allerede "spikret", dette pga. spesielle omstendigheter for Ørsta/Volda; X2-Festivalen. Se 'Kalenderen')

****

Som ifjor: Ifbm LUFTROM vil Forsvaret og Avinor gjerne ha våre arrangementer inn i sin kalender TIDLIG!

Så hvis vi klarer å ha på plass en "NC-kalender" før 15.oktober så er det mindre fare for at vi skal få kluss med tilgang til luftrom (På de steder det trengs.)

Hvis du/dere eller din klubb vil være NC-arrangører i 2017:

-> Send en kjapp søknad til: KKPGxc(ætt)gmail.com som bl.a forteller oss

- Hvilke flysteder dere vil bruke

- Hvilken datoer(helger) som er førstevalget og andrevalget. (Helst minst 3 dager). Det er lov å søke om flere NC-runder!

Det å arrangere NC kan gi mange penger i (klubb-)kassa. Man kan aktivere et kanskje ellers søvnig klubbmiljø med spennende oppgaver, og det er IKKE vanskelig! :-) Det viktigste man trenger er gode startsteder og tillatelser til å bruke disse. Lokalkunnskap! :-)  Noen må også være stevneleder. Fasiliteter som transport og henting er viktig, ellers trenger man ikke så mye. Får man fint vær og et sted å campe så er mye gjort! Det konkurranse-tekniske tar KKPGxc seg av. 

Vi ønsker oss mange søkere og mange datoer, slik at vi får mest mulig å "spille med" under planleggingen. I 2016-sesongen satte vi 6 NC-runder på kalenderen, (pluss 1 reservehelg for èn av rundene).  4 av disse ble pga. dårlige værmeldinger forhåndskansellert iht regelverket, og den siste kansellerte seg selv etter oppmøte ;-) Dette ga 2 gyldige runder med 5 gyldige omganger, noe vi er sånn "mellom-fornøyd" med. Ganske "gjennomsnittlig" tror vi....Har du ellers forslag/ris/ros ang. opplegget rundt NC send oss gjerne en mail :-))


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse