NC-arrangører for 2016 søkes nå!

Som ifjor: Ifbm LUFTROM vil Forsvaret og Avinor gjerne ha våre arrangementer inn i sin kalender TIDLIG!

Så hvis vi klarer å ha på plass en "NC-kalender" før 20.oktober så er det mindre fare for at vi skal få kluss med tilgang til luftrom (På de steder det trengs.)

Hvis du/dere eller din klubb vil være NC-arrangører i 2016:

-> Send en kjapp søknad til: KKPGxc(ætt)gmail.com som bl.a forteller oss

- Hvilke flysteder dere vil bruke

- Hvilken datoer(helger) som er førstevalget og andrevalget. (Helst minst 3 dager). Det er lov å søke om flere NC-runder!

Det å arrangere NC kan gi mange penger i (klubb-)kassa. Man kan aktivere et kanskje ellers søvnig klubbmiljø med spennende oppgaver, og det er IKKE vanskelig! :-) Det viktigste man trenger er gode startsteder og tillatelser til å bruke disse. Lokalkunnskap! :-)  Noen må også være stevneleder. Fasiliteter som transport og henting er viktig, ellers trenger man ikke så mye. Får man fint vær og et sted å campe så er mye gjort! Det konkurranse-tekniske tar KKPGxc seg av. 

Vi ønsker oss mange søkere og mange datoer, slik at vi får mest mulig å "spille med" under planleggingen. I 2015-sesongen satte vi 5 NC-runder på kalenderen, (men vi skulle gjerne hatt 6!).  1 av disse ble pga. dårlige værmeldinger forhåndskansellert iht regelverket, og en annen regnet bort helt av seg selv;-) Dette ga 6 gyldige omganger, noe vi er sånn passe fornøyd med. Ganske "gjennomsnittlig" tror vi....Har du ellers forslag/ris/ros ang. opplegget rundt NC send oss gjerne en mail :-))


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse