Tidsfrist for NC-søkere: 29.oktober

Vi har mottatt søknad fra Voss, Hardanger(Røldal), Hvittingfoss, Hemsedal og Hjartdal(Dag H Hovind/DROP) Vi tar gjerne i mot flere søknader! :-) Spør lederen i din klubb!
( ps: Det ligger bittelitt mer penger i det neste år ;-))

***
8.Sept.2014: NC-arrangører for 2015 søkes nå!
Som ifjor: Ifbm LUFTROM vil Forsvaret og Avinor gjerne ha våre arrangementer inn i sin kalender TIDLIG!
Så hvis vi klarer å ha på plass en "NC-kalender" før 20.oktober så er det mindre fare for at vi skal få kluss med tilgang til luftrom (På de steder det trengs.)

Hvis du/dere eller din klubb vil være NC-arrangører i 2015:
-> Send en kjapp søknad til: KKPGxc(ætt)gmail.com som bl.a forteller oss
- Hvilke flysteder dere vil bruke
- Hvilken datoer som er førstevalget og andrevalget. (Helst minst 3 dager)

Det å arrangere NC kan gi mange penger i (klubb-)kassa. Man kan aktivere et kanskje ellers søvnig klubbmiljø med spennende oppgaver, og det er IKKE vanskelig! :-) Det viktigste man trenger er gode startsteder og tillatelser til å bruke disse. Lokalkunnskap! :-) Fasiliteter som transport og henting er viktig, ellers trenger man ikke så mye. Får man fint vær og et sted å campe så er mye gjort! Det konkurranse-tekniske tar KKPGxc seg av.
Vi ønsker oss mange søkere og mange datoer, slik at vi får mest mulig å "spille med" under planleggingen. I 2014-sesongen satte vi 6 NC-runder på kalenderen. 2 av disse ble pga. dårlige værmeldinger forhåndskansellert iht regelverket. Dette ga 11 gyldige omganger, noe vi er godt fornøyd med! Vi fikk ikke hatt noe 'Pilot-møte' i år, så vi satser på en reprise av fjoråret, hvis vi får mange nok søkere! Har du ellers forslag/ris/ros ang. opplegget rundt NC send oss gjerne en mail :-))

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse