'NC Ørsta 2016' er kansellert.

5.mai kl.21.00: Tross iherdig søking i alskens prognoser og krystallkuler av alle medlemmer i "værpanelet" har vi ikke klart å finne grunn til at så mange piloter skal kjøre så langt for så lite "oppgabelt" vær.... Men folkens! De med mest mest optimisme og pågangsmot i dette var arrangørene Leif Gunnar Brandal og Kåre Georg Myklebust! De var veldig positive til å finne på alternative aktiviteter, faglig/sosial samling og slike ting. Så følg med! Kanskje det snart kommer mer fra den kanten...?   ;-)  

4.mai kl.10.00:  Snøen opp mot Vole "dreper" Vågå som alternativ til Ørsta. Arrangørene har vært i kontakt med kommunen idag, og de ser ingen mulighet nå til å åpne veien. For mye snø og vann... :-(    Espesetra blir heller ikke noe alternativ; for langt å flytte hele "apparatet"!  ( Husk: vi er avhengige av mange frivillige ildsjeler!)   Følg med i kveld mellom kl.21 og 22. Da blir det sendt ut siste og endelige beskjed om "NC Ørsta 2016"s skjebne !

 

3.mai kl.21.05: Værprognosene både for Ørsta og Vågå gir for mye vind torsdag. Derfor kanselleres denne dagen, og vi tar en ny avgjørelse mtp de resterende dagene og valg av flysted om 24 timer. Beskjed vil bli gitt!

 

Det diskuteres på Facebook ;-)

 

2.mai: Værmeldingene, og da særlig mtp vind ser dårlige ut for Ørsta i perioden 5-8.mai. Stevneledere tenker da å flytte konkurransen 20 mil østover til Vågå og Rikssenteret ( info )  Endelig avgjørelse om dette tas i morgen og det sendes ut beskjed på SMS-tjenesten og Twitter mellom kl.21 og 22.  Vendepunktfil for Vågå her.


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse