Hjartdal leverte!

Tirsdag 19.mai: Resultatene er nå endelige. http://KKPGxc.no/res/2015/NC/HJARTDAL (ingen endringer.)
Sammenlagt etter årets 2 første runder er det Ronny Helgesen som leder, Kjell-Harald Nesengmo på andre og Rolf Dale på tredje. Se alle lister her: http://KKPGxc.no/res/2015/NC/sammenlagt
***
Lørdag 16.mai.kl.1030: Dagen kansellert pga lav og fuktig skybas. Faktisk litt snø i luften. Dermed kunne vi kåre vinnere, og ha premieutdeling! Kvinneklassen ble vunnet av Rita Iversen, Sportsklasse 1,2,3: Tonny Karlsen, Morten Kals og Frode Myhre. "Overall" ble runden vunnet av Ronny Helgesen, Rolf Dale på 2.dre, og Kjell-Harald Nesengmo på 3.dje.
Takk til DROP for et vellykket arrangement!
***
Fredag 15.mai.kl.23:
Nydelig oppgave idag over mye brun og hvit "ødemark" ! Vi fløy mot sydenden av Tinnsjø, så over Blefjell ned til Jonsknuten, og så opp til mål i Lampeland. Mange mål! Og førstemann ser ut til å være Ronny Helgesen, fulgt av Rolf Dale og Einar B. Helle på tredje.
Sammenlagt ser det nå ut til at vi Ronny på første, Rolf på andre og Kjell-Harald Nesengmo på tredje.
***
Torsdag 14.mai.kl21: Vi har hatt en fin omgang idag. Ikke helt optimale forhold, litt vanskeligheter med å få ut alle før start, men alt i alt har vi fått maks ut av dagen :-) Gratulerer Ronny Helgesen på 1.ste, Thomas J. Christensen(DK) på 2.dre, og Kjell Harald Nesengmo på tredje.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse