NC-runden i Hvittingfoss ble kansellert.

19.mai kl.11: Sol, varmt og pent vær hjalp ikke. Meteogrammene fikk rett: Det ble for mye vind. Og med utilgjengelige startsteder lengre oppover i dalen hvor det var mindre vind, men lav skybas, ble kansellering av søndag og siste dag; mandag, mest fornuftige beslutning.
***
19.mai kl.08.45: Stevneleder Jon Fjelldal: Litt mindre vind enn i går, men fortsatt for mye. Meldt å minke 'en aning' på ettermiddagen. Ny briefing kl.11 (sms vil også bli sendt ut)
***
18.mai kl.20.30: Tore Flåten: Det er meldt noe mindre vind i morgen. Rundt 5-6 m/s i start høyde. Derfor prøver vi med en tidlig briefing og satser på Rudskollen/Brudeberget eventuelt Stokkelia før termikken setter inn for fullt. Vi har speidere på start før briefing kl 8.
Tore og Trond har også befart starter i Veggli området siden det er meldt mindre vind innover i landet. Men på det beste alternativet var veien stengt, samt at det var snø på fjellet. Så vi prøver lokalt isteden for å ta en tombola tur oppover Numedalen. Dette er ihverfall planen lørdags kveld. Men vi tar en liten vær runde tidlig i morra !
***
18.mai kl.14: Fortsatt flott sommervær i Hvittingfoss :-) Dagen ble kansellert på første briefing kl.10 pga vind. Noen sykler offroad andre har vært på befaring på nye Grøtterud. Nå på ettermiddagen er det noen som prøver seg med litt friflyging på Glaneberget (NØ). Trond og Tore er på tur oppover i dalen for å finne mulig startsted for i morgen, siden det fortsatt er for mye vind meldt for Hvittingfoss. Smylinatten kan være kan være en kandidat. (I såfall må vi improvisere litt; og lage en egen vendepunktliste til i morgen)
***
18.mai kl.07: Sol ! http://www.67967.websys.sysedata.no/illustrasjoner/NOAA18mai-08.gif
***
17.mai kl.21: HLSK's websider er nede men det viktigste blir sendt ut på sms og/eller kan leses her. Ingen endringer i så måte :-) Siste meteogram: http://www.67967.websys.sysedata.no/illustrasjoner/NOAA17mai-20.gif
Melding på HLSK's Facebooksider:
Da er vi iferd med å rigge NC campen. De første piloter er allerede kommet. Slik det ser ut nå, blir det sansynligvis litt mye vind i morra, men søndag ser bra ut. Men været endrer seg fort, og vi kan ikke helt avskrive morgendagen. Det blir uansett briefing som planlagt i morgen ( se hjemmesiden for mere info). Vi håper at vi ser mange på Briefing i morra. Dersom vi må vente å fly til søndag, blir det uansett "sosialt samvære" og muligheter til mange aktiviteter i området. Det blir knallvær ! Vi kan nevne, gratis fluekastekurs med 2 hånds fluestang ( vi har stenger) , og tar du med enhåndsen kan vi instruere i dette også. Jon og Kim Brede tar med de sykkelkåte på veiene i nærheten. Klatreparken høyt og lavt er åpen. Eller du kan simpelten bare nyte sola og hente vaffler og kaffe fra kiosken...vel møtt !!
****
16.mai kl.21: Arrangøren HLSK (www.HLSK.no ) har hatt nytt "vær-møte" i kveld, og kommet frem til at prognosene er så gode at vi fortsetter som planlagt! Se siste meteogram og varsel her: http://www.67967.websys.sysedata.no/illustrasjoner/NOAA16mai-20.gif
( ps: Det er mulig å melde seg på ved registreringen. Ingen ekstra-avgift.)
NB: Luftrom: Merk at vi ikke får den store "NC-boksen" som vi har hatt tidligere år, men må bruke de mindre luftsport-boksene. Mer her: http://www.klubbinfo.no/kkpg/kart.html

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse