NC-arrangører for 2014 søkes nå!

Nytt for neste sesong: Ifbm LUFTROM vil Forsvaret og Avinor gjerne ha våre arrangementer inn i sin kalender TIDLIG!
Så hvis vi klarer å ha på plass en "NC-kalender" før 20.oktober så er det mindre fare for at vi skal få kluss med tilgang til luftrom (På de steder det trengs.)

Hvis du/dere eller din klubb vil være NC-arrangører i 2014:
-> Send en kjapp søknad til: KKPGxc(ætt)gmail.com som bl.a forteller oss
- Hvilke flysteder dere vil bruke
- Hvilken dato som er førstevalget og andrevalget. (Helst minst 3 dager)
- Nytt denne sesongen: Sett opp en reservehelg i tilfelle kansellering pga dårlig vær hvis dere har mulighet til det. Første og andre-valg her også.

Det å arrangere NC kan gi mange penger i (klubb-)kassa. Man kan aktivere et kanskje ellers søvnig klubbmiljø med spennende oppgaver, og det er IKKE vanskelig! :-) Det viktigste man trenger er gode startsteder og tillatelser til å bruke disse. Lokalkunnskap! :-) Fasiliteter som transport og henting er viktig, ellers trenger man ikke så mye. Får man fint vær og et sted å campe så er mye gjort! Det konkurranse-tekniske tar KKPGxc seg av.
Selv om vi ønsker oss mange søkere og mange datoer, betyr ikke det at ALLE nc-rundene tilslutt vil ha dobbelt sett med datoer. Dette er for å ha mest mulig å "spille med" under planleggingen. Og som deltakerne på Pilotmøtet i år ga uttrykk for: Vi håper på å få 5 nc-runder i 2014.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse