Sjøminehytta

Bilde
Sjømina Trykk på navnet og du kan zoome

Hytte med to soverom, plass til 6 personer

 

Sjøminehytta

48m² + 18m² terrasse

Inneholder:

  • Soverom 1 (familiekøye)
  • Soverom 2 (familiekøye)
  • Gang
  • Stue med spisestue og kjøkkenkrok
  • Terrasse mot vannet

 

Hytta

Innehar enkel standard med TV og du må selv ha med sengetrekk og håndklær. Hytta må vaskes etter leie, se vedtektene.

Dramstadbukta

Tre hytter liggende på samme inngjerdede område i Dramstadbukta,rett innenfor Svelvikstrømmen ved Klokkarstua. De ligger idyllisk til på en av Hurumslandets fineste strandtomter (ca 160m sandstrand, ca 3800m² tomt). Hyttene ligger ved Drammensfjorden, men vannet er såkalt brakkvann. På området er det et stort felles båthus, krutthus (fra gammel drift, disponeres av hyttestyret for lagring) og en felles brygge. Stranden og brygga er privat og eies av hytteforeningen, vi kan allikevel ikke nekte andre å komme ned å bade. Hyttene er typiske sommerhytter, men blir leid ut fra sein vinter til langt utpå høsten.

Pumpehus

Liten bygning som inneholder trykktank og pumpe for eget borevann. Totalt 4m² BTO.

Båthuset

Dette er et båthus med2 stk robåter som kan benyttes av leietakerne. I tillegg kan 2 båter med motor leies (se vedtektene). I båthuset er det toaletter for alle tre hyttene og 2 stk dusjer og  mulighet for fryser. Alt annet utstyr er også lagret i båthuset, slik som redningsvester, ved, verktøy med mere. Totalt 114m² BTO.

Adkomst

Adresse: Dramstadveien 58-60, Klokkarstua,Hurum Ca. 45 min biltur fra Drammen

Beskrivelse:

Kjør til Klokkarstua på Hurumlandet (se kart). Kjør mot ferje til Svelvik i rundkjøring. Ta til høyre nede i bakken,skiltet Dramstadveien. Kjør til du er i bunnen av bakken. Hyttene ligger til høyre for offentlig strand. Hytteområdet er inngjerdet med port. Parkering kan gjøres inn på området for leietakerne.

 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse