Toppbilde

Byssa

Bilde

Koselig hytte for 5 personer

Byssa

Hytta er nyoppusset fra 2018, innehar enkel standard, og har et bruttoareal på 45 m2 med 20m2 terrasse mot vannet. Hytta inneholder:

  • Soverom (1 familiekøye + 1 vanlig køyeseng)
  • Gang
  • Stue
  • Kjøkken
  • Bad med vask og dusj
  • TV

Du må selv ha med sengetrekk, håndklær, oppvaskhåndkle og klut til ditt opphold. Du må også sørge for å vaske hytta etter leie (se vedtektene).

Beliggenhet

Byssa ligger sammen med våre to andre hytter på et inngjerdet område ved Dramstadsbukta, rett innenfor Svelvikstrømmen ved Klokkarstua. Hyttene ligger idyllisk til på en av Hurumlandets fineste strandtomter, med ca 160m sandstrand og 3800m2 tomt. Hyttene ligger ved Drammensfjorden og vannet er brakkvann (blanding av fersk- og saltvann). Det er gangavstand til Svelvikferga som går to ganger pr time over til Svelvik sentrum. Området rundt hyttene har blant annet et stort felles båthus, en pumpe-bygning, et krutthus og en felles brygge. Stranden og bryggen er privat og eies av hytteforeningen, men vi kan likevel ikke nekte andre å bade. Hyttene er typiske sommerhytter, men blir leid ut fra tidlig vår til langt utpå høsten.

I båthuset er det toaletter for alle de tre hyttene og rom med felles fryser. Alt annet utstyr er også lagret i båthuset, slik som redningsvester, ved, verktøy m.m.

Pumpe-huset er en liten bygning fra 2008, som inneholder trykktank og pumpe for eget borevann.  Krutthuset er fra gammel drift, og brukes til lagring.

Båter

Vi har to aluminiumbåter (15 fot med 10 hk motor) som ligger på bøye om sommeren. I tillegg har vi plast-robåt liggende i båthuset. Bruk av disse er inkludert i leie, men bensinkannene (95 blyfri, ikke oljeblandet) må fylles før bruk.

Veibeskrivelse

Adresse: Dramstadveien 58-60, Klokkarstua, Hurum

Ca. 45 min biltur fra Drammen

Kjør til Klokkarstua på Hurumlandet. Kjør mot «Ferje til Svelvik» i rundkjøring ved bensinstasjon. Ta til høyre nede i bakken ved skiltet Dramstadveien. Kjør til du er i bunnen av bakken. Hyttene ligger til høyre for offentlig strand. Hytteområdet er inngjerdet med port. Parkering kan gjøres inn på området for leietakerne.

For øvrig

Se vedtekter, inklusive utleieregler og ordensregler.

Bilde

Kart over område

Vedtekter.pdf (309 kB)

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg nyheter pr epost:

Registrer epostadresse