NNM 2016

Bilde

Holmstad skole og amatørkorps under ledelse av Hovard Wøhni deltok på NNM i Tromsø 29. oktober 2016.

Vi har hatt ei super helg i Tromsø sammens med ca 500 andre  musikanter. Uten de store forventninger på forhånd ble overaskelsen desto større når vi  stakk av med publlikumsprisen og 2. plass i klassen Generasjonskorps. Det var 6 korps som deltok i vår klasse og Sør Tromsøya skolekorps vant for 9. år på rad. To dommere vurderte alle de 20 korpsene som spilte gjennom dagen i fire ulike klasser. Alle korpsene fikk en poengsum og tilbakemeldinger på det de presterte. Man kan maks oppnå 100 poeng i konkurransen og HSA fikk 89, mens vinneren fikk 91.

Ungdommen  i HSA sørget for at vi fikk publikumsprisen med kreativt innslag under framføringa av låten Elektrisk av Markus og Martinus. De satt våkne til langt på kveld for å lage to M&M merker til hver av musikanten på første rad + noen til musikanten lengre bak. I tillegg lagde de en flott plakat som dirigenten ble utstyrt med under fremførelsen.

Kommentarene fra dommerne etter fremførelsen av Ellektrisk var: Et ekstra poeng til ungdommen for valg av låt. Godt valg av stykke som dere spiller med overskudd og god intonasjon. God presisjon og godt samspill. God balanse.

Vi fortsatte med låten Sol over Helsø. Her kommenterte dommerne at vi har litt å jobbe med, men at vi hadde fint samspill i melodien og en ren og pen siste tone.

Låt nr 3 var Its not unusual og her lød dommerkomentarene: godt samspill i starten. Flott samspill i melodi i mellomstemmene, Stødige solopartier og god artikulasjon og solid rytmisk samspill gjennom hele låten. Den svinger bra og har en nydelig "jazzy" avslutning.

Avsluttningsvis opptråtte vi med et potpurri The best of henry mancini. Her sa dommerne blandt annet at vi hade fint samspill, oppnådde fine kontraster , godt groov og Tuba og trombone ruler på siste del.

Oppsummert fra dommerne : Et svært godt reportoarvalg hvor dere  fikk frem alle nyanser, spilte med energi og overskudd, godt samspill, god artikulasjon og god intonasjon. Dette var godt foreberedt musikk.


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse