Gjestebok


Rolf-Arne Nicolaisen

22/8-13 kl 20:20


På vegne av Peter Ørebeck , Geir Adelsten Iversen og meg selv vil vi få uttrykke vår beundring for Hopseidet og Sjånes. Vi ble imponert av kirkegården på Sjånes og forlot den og minnebautaen over de falne på Hopseidet i dyp ærbødighet.


Freddy Meholm

14/12-12 kl 00:20


Kjære alle kjente og ukjente med tilknytning til Hopseidet og utover til Skjånes. Det er så hyggelig å kjenne igjen navn fra "min tid" oppe hos dere (1965 -69). Av de som tydelig bor der ennå er Mette Mikalsen, men sikkert fler av dem jeg kjente fra den gang.
Jeg ønsker dere alle en riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR! De som har historier fra "gamle dager" (om personer og hendelser) så er vel dette stedety for å fortelle om det. Viktig å ta vare på historien og også å forsøke å lære av den.
Med mange hilsen fra Freddy Meholm

Moinca Johansen

29/3-12 kl 23:46
Hei hei! Her va det ikke mye aktivitet. Kanskje vi må bli flinkere...;-) Ønsker dere ei riktig fin påske alle sammen. Hilsen fra Monica J

Torberg Johansen

6/1-11 kl 17:33


Hei det var artig å se de gamlebildene fra Hopseidet. Jeg sel er vokst opp i Kobbevik så det var mye kjente områder.
Hilsen Torberg


Leiv T Hansen

17/11-10 kl 17:53
Veldig interessant å se gamle bilder fra Hopseidet!
Hilsen Leiv Tormod Hansen,distriktslege Gamvik 1971-74


Tone Kristiansen Olsen

15/9-09 kl 19:17


Hei.Oi så artig. Fint at det fins folk med tiltak. Hilse tell alle fra Hopsidet og ut tell Skjånes. Ronald,æ og våres 4 onga(2 kvær)hadde nån flotte daga i Kobbvika i sommar.Længte alltid hjæm. Va og hilste på mange Mikalsen på slektstreffet,koselig å se dokker igjæn. Vi hadde åsså ett Kobbvik treff,koselig det åsså. Vi øve oss tell ett større treff .Fjorden våres e flott dokker:-)


Knut Hebo

18/8-09 kl 22:50


Hei alle som var med på slektstreffet, det var kjempekoselig.
Hilsen alle Heboene.


mONICA

23/7-09 kl 22:58


Go sommer alle sammen!
Hilsen fra Monica

Kåre Fjällström

4/7-09 kl 19:17Hei Knut!
Du har virkelig fått til en aktiv side for Hopseidet. Det er alltid moro å gå inn på din side. Flotte bilder og historisk "mimring" faller helt i min smak.
Nok en gang; flott jobbet.

Mats Angell

7/12-08 kl 01:36Fine bilda,som gav god stemning i desember natta:) hopseidet med sin historie. Har venta nån tima der når æ skulle ta bussen til Lakselv, for å besøke modern:)
ei fin side som jeg skal følge med på:)

Hilsen Mats i Bodø:)

Christin Hebo

6/11-08 kl 20:34


Hei Onkel,
Kjempefin side og mange flotte bilder. Håper jeg får tatt meg en tur en gang.
Hils til tante:-)
Hilsen Christin

Anita Andersen

13/8-08 kl 16:51Kom tilfeldig over denne siden...kjempemoro...gleder meg til dere kommer helt til YtterHop..... kjempeflotte bilder...
Hilsen Anita Andersen eks Ytter Hop

bENN

18/7-08 kl 21:25


Jeg har vært på Hopseidet siden jeg var en liten gutt. Jeg har bodd hos Magnhild og Knut Mikalsen og hos Karoline og Rudolf Mikalsen. Jeg har masse flotte minner fra disse flotte menneskene som nå dessverre er gått bort. Mette Mikalsen har gjort en fantastisk jobb med å restaurere gården Skjærlia, og jeg var ver så heldig å kunne være der noen dager i fjor sommer. Gerd-May og jeg kommer tilbake til Hopseidet og Skjærlia i midten av august, og da skal vi gjenoppta vår forlovelse fra 1974. Vi har heldigvis møtt hverandre igjen, og da er det naturlig for oss å gjenoppta vår forlovelse på Hopseidet. Det skjer lørdag 16. august. Vi forlovet oss 16. mars 1974, og skal gifte oss 16.mars 2010. Men altså forlovelse på mitt elskede Hopseidet. Gerd-May har aldri vært på Hopseidet, men hun kommer sikkert til å synes at det er flott der. Jeg hilser til alle mine slektninger og venner med tilknytning til Hopseidet. Fortsatt god sommer

Hilsen Benn Mikalsen
Bodø


Knut Martin Mikalsen

18/7-08 kl 21:10


Hallo alle venner av Hopseide, Jeg var så heldig å oppleve fine dager på hopseide i sommer med fiske og god venner,flått natur og rike opplevelser¨.hilser til folket på Langnes for trivelig Midtsommersaften
Hilsen Knut Martin Mikalsen


John Einar Pedersen

25/6-08 kl 00:01


Hei hyttefolk.
Ja nu blei vi overraska vi viste ikke att det fantes egen hjemmeside om Hopseidet /omegn. Kjempeflott tilltak Knut og kjempeflotte bilda.Vi skal komme med vårt bidrag etter hvert. Hilsen Synnøve og John Einar (Kobbvika).


Nils Petter Liljedahl

17/5-08 kl 18:20


Gratulerer med dagen! Koselig med bilder far Hopseidet, vekker bare gode minner! Her har det snødd på nasjonaldagen. Vi vil følge med på disse sidene, flott tiltak, Knut!!
Hilsen; Else Liljedahl og familien


Heidi M.Breivik

9/4-08 kl 17:54Hallo fjordinger: Æ har en del bilder fra Hopseidet og resten av fjorden lagret digitalt, men det er fra etter krigen. Mange av bildene er tatt av tante Else, og noen er tatt av andre, både feriegjester og mamma. Det er bilder fra dengang Hendry og Lovise var små også, og mange bilder fra fjellturer,laksefiske,og høyonn. Bildene er scannet over fra vanlig papirkvalitet og alle er ikke like gode.Mamma har orginalene. Det var forøvrig kjempeflotte bilder dere alle hadde lagt inn. Vi kan gå gjennom bildene har når dere kommer oppover.Hilsen Heidi.

Gamvik Museum

3/4-08 kl 09:53


Hei. Det var fint at det var kommet en side for Fjorden. Gamvik Museum har en del gamle bilder. Det kunne kanskje være verd et besøk. Museet har også et hefte som heter:"Historier og bilder fra Fjord-distriktet."
Hei. Har vært inne å sett på siden. Gamvik Museum har til opplysning en del gamle bilder. Det kunne kanskje vært verd et besøk? En annen ting er at vi har et hefte som heter \\\"Historier og bilder fra frjord-distriktet.\\\" Hilsen Vigdis på Museet.

Eli

18/3-08 kl 11:48Så flott med egen hjemmeside for Hopseidet og omegn. God ide "å samle" hyttefolket i Fjorden. Fikk tips om siden av Monica, og måtte jo søke meg fram. Flotte bilder! Nesten så man fikk hjemlengsel, selv om vi bare bor 30 km unna... Skal følge med på siden heretter.

Gunn-Marie

12/3-08 kl 10:59


Så flott at du har laget egen side for Hopseidet, Knut. Nydelige bilder du har satt inn.